DÜNYA MAGAZİN

2021 GRAMMY ÖDÜLLERİ SEYİRCİSİZ

Müzik sektörünün en önemli gecesinde değişimler var!

2020’de zaman durmuş olabilir ama şimdilerde 2021 Ödül Töreni sezonunu konuşuyoruz! Müzik sektörünün en önemli gecelerinden biri olan Grammy Ödüllerine olan ilgi Kasım 2020’de adayların açıklanması ile başlamıştı.

Daha sonra pandeminin ikinci dalgası ile tören gecesinin kaderi konuşulurken, Grammy Ödüllerinden bir açıklama geldi.

Normalde 31 Ocak’ta Los Angeles’ta gerçekleşmesi beklenen Grammy Ödülleri, artan vakalar ve alınan sıkı tedbirler ile 14 Mart, 2021’e ertelendi. “Sağlık uzmanları, sunucularımız ve sanatçılarımız ile özenli konuşmaların ardından, 63. Gramm Ödüllerini yeniden tarihlendirme kararı aldık. Los Angeles’taki kötüleşen COVID durumu, hastanelerin yoğunluğu, yoğun bakım ünitelerinin doluluğu, eyaletimizdeki yeni kurallar ve hükümetin tedbirleri sebebiyle şovumuzu erteleme kararının en doğru yol olduğu sonucuna vardık. Müzik topluluğumuzdakilerin ve şovu yapmak için yorulmadan çalışan yüzlerce insanın sağlığı ve güvenliğinden daha önemli bir şey yok,” diye bir açıklama yayınlayan Grammy Ödülleri, tıpkı Oscar ve Altın Küre Ödülleri gibi formatta değişimler yapma kararı almıştı.

Variety’nin haberine göre her sene Staples Center’da gerçekleşen Grammy Ödülleri, bu sene Los Angeles Convention Center’da gerçekleşecek. Sadece küçük bir grup medya davetlilerinin yer alacağı törende seyirci olmayacak. Kırmızı halı görüntülerinin canlı yayın bağlantıları ile gerçekleşeceği açıklanan 2021 Grammy Ödülleri, 2020 sanal Emmy Ödüllerine benzeyecek. Önceden çekilen performanslar ile yayınlanacak olan Grammy Ödüllerinde sadece sınırlı sayıda canlı performans olacak. Kazananların duyurularının yanı sıra önceden çekilmesi planlanan 2021 Grammy Ödülleri, sanal mecralardan yayınlanacak.

.

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here