YAŞAM

BİZİM ADIMIZ “KÜÇÜK MUTLULUKLAR”

Belamir Öztabak tam da bunu söylüyor müşterilerine…

İlimiz sevgi yolunda Elit Takının hemen yanında öyle bir göz alıcı dükkan var ki Gittiğinizde çok farklı, rengarenk, ışıl ışıl bir dünyanın kapısına varıyorsunuz. Afyonda böyle mağazalar varmı diye kendinize soramadan da yapamayacaksınız. Çoğu insan biliyordur ama inanın biz daha yeni keşfettik buda bizim ayıbımız tabiki..

DÜNYANIN RENGİ BURADA..

İnanılmaz renkli dedik. Gerçekten insanbın mutlu olması için her şey var. Renkli süs eşyaları, tablolar, maket vitrin süsleri, tütsüler, cıvıl cıvıl termoslar, mumlar, magnetler,balonlar, ithal lambalar kitap okuma gözlükleri hem de işıklı, vs,vs,vs,

Değerli dostumuz yaklaşık bir iki ay önce burayı devralmış. Ve kendine özgü tarzıyla hemen işe koyulmuş. Gidip baktığımızda dünyanın süs konjektürünü gördük desek abartmış olmayız. Enfes bir renk kartelasının içinde hem sevdiklerinize hem de kalbinizin sahibine hediye edeceğiniz binlerce çeşidi görünce biz bile şok olduk..

HEDİYELİK EŞYADA LİDER KURULUŞ

Küçük mutluluklar dükkanında eşinize dostunuza ailenize sevdiğiniz insanlara onların özel ve mutlu anlarına hediye edebileceğiz o kadar çok çeşit hediyelik çeşit ve anı varki..Hediye olarak adresin kesinlikle burası olduğunu söylüyor ve  burayı görmeden sevdiklerinize kesinlikle hediye almayın diyoruz.

Belamir Öztabak ise ticareti ezbere yapan ve bu konuda ilimizde sayılı bir ailenin evladı olarak baba oğul dayanışmasının en güzel örneğini sergiliyorlar. Binlerce hediyelik eşya çeşidinin yanında hediyelik eşya adına yeni trend ne varsa ki buna yurtdışı da dahil, bu dükkanda bulmanız çok normal..Bir şey almasanız bile küçük mutluluklar dükkanı gerçekten size çok iyi gelecek. Biz eminiz..

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here