DÜNYA MAGAZİN

SALMA HAYEK; BİKİNİLİ PAYLAŞIMLARIMA DEVAM “ DEDİ.

“Bu kadar fazla fotoğraf çektiğim için çok mutluyum, hiç utanmıyorum

Salma Hayek’in Instagram hesabına bakarsanız bikinili fotoğrafların artık imzası haline geldiğini düşünebilirsiniz. Yaz kış demeden Instagram sayfalarımızın ısısını yükselten Hayek, yakın bir zamanda bu paylaşımlarından vazgeçmeyi düşünmüyor! Entertainment Tonight’a bir röportaj veren Hayek, pandeminin başlarından spor salonuna gitmeye başladığını ve çok çalışarak eriştiği fit vücudunu paylaşmak istediğini söyledi.

Bikinili fotoğraf paylaşmayı “özgürleştirici,” olarak açıklayan Salma Hayek, “Kilo vermem ve geçen senenin sonuna doğru bikini giyebilmek için egzersiz yapmam gerekiyordu. Bu kadar fazla fotoğraf çektiğim için mutluyum, hiç utanmıyorum çünkü bunlar tatilimin ilk haftasındaydı,” dedi. “Ama ilk haftadan sonra herkesin karantinaya geri döndüğünü duyunca yeniden yemek yemeye başladım,” diyen Hayek, tüm çabalarının yeniden bozulduğunu espri ile anlattı.

Paylaşımlarının aksine her gün havuz veya deniz kenarında olmadığını ekleyen Hayek, tatilinde çektiği fotoğrafları ‘throwback’ olarak paylaşmaya devam ettiğini söyledi. “İnsanlar artık çok sıkıldı ve bu yüzden onlar için biraz ara vereceğim. Artık her gün bikini giydiğimi düşünüyorlar. Hayır, bu öyle değil! Tüm fotoğraflar aynı yerde çekildi,” diyen Hayek, “Fotoğraflarımı kaydettim, bugün aynı durumda değilim ve iki haftada bir bu paylaşımları yapmayı düşünüyorum. Hatta şimdi bir tane daha paylaşabilirim. Neredeyse tükenmek üzereler ama 2021 şimdiden beni etkiledi, sizi bilemem!” diye ekledi.

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here