DÜNYA MAGAZİN

RIHANNA’NIN WELLNESS RUTİNİ

Rihanna’nın yapamayacağı bir şeyin olmadığını yıllar önce öğrenmiştik. Önce müzik dünyasını kasıp kavuran Rihanna, şimdilerde ise moda ve güzellik dünyasını domine etmeye devam ediyor. Fenty Beauty, Fenty Skin ve Savage x Fenty markaları ile moda dünyasına defileleri, şovları ve kampanyaları ile damgasını vuran Rihanna, şimdilik müzik kariyerine biraz ara verse de ses getirmeye devam ediyor diyebiliriz.

Karantina sürecini nasıl geçirdiğini anlatan Rihanna, kendini nasıl zinde tuttuğunu paylaştı. Aşağıda Rihanna’nın 8 adımlık wellness rutinini görebilirsiniz… Belki mucizevî bir şekilde 10 parmağında 10 marifet bir Rihanna’ya dönüşürüz!

BESLENME ŞEKLİNİ KARIŞTIRIYOR

“Yemeklerimi karıştırmayı seviyorum ama kahvaltıda genelde tost ekmeğinin yanında yumurta ve böğürtlen tercih ediyorum. Barbadoslu köklerim benim için çok önemli ve bu adanın yemeklerini çok seviyorum, bu yüzden öğle yemeği için baharatlı tavuk ve salata, akşam yemeği için taze balık ve pilav yiyorum. Sağlıklı yemek yemeyi seviyorum ama aynı zamanda kendimi kısıtlamıyorum. Eğer canım bir cheeseburger isterse, kesinlikle yerim!”

  1. KENDİSİNE FITNESS HEDEFLERİ KOYUYOR

“Egzersiz programım filmlerim veya turnelerime göre değişiyor ama dünyanın neresinde olursam ve ne yapıyorsam yapayım, genelde haftada en az üç kez spor yapmaya çalışıyorum. 5k koşudan sonra 30-dakikalık bir Pilates rutini yapıyorum ve bunu haftada 3-5 defa tekrarlıyorum. Egzersizimin sonunda bir güç rutini yapmaya çalışıyorum, her biri yaklaşık 25 tekrar olmak üzere ‘squat,’ ‘dumbbell lunges’ ve ‘severse crunch’ hareketlerini yapıyorum.”

  1. KENDİNİ ŞIMARTMAKTAN KAÇINMIYOR

“Kontrolü eline almayı seven biri olarak geçtiğimiz sene benim için çok zordu, tıpkı çoğumuza olduğu gibi, adeta bir kutunun içerisinde gibi hissettim. Bu nedenle kendinize nazik olmanız çok önemli. Kendinizi şımarttığınız bir akşam veya en sevdiğiniz yiyecekleri sipariş ettiğiniz bir gün—size kendinizi ne iyi hissettiriyorsa. Benim için bu, film gecesi ve dondurma!”

  1. KÜÇÜK ŞEYLERDEN MUTLU OLMAYI UNUTMUYOR

“Geçtiğimiz sene, uzun bir süredir ilk defa, seyahat etmiyorum ve bu müziğe, farklı projelere ve yaratıcı işlere odaklanmamı sağladı. Daha önce yapmayacağım küçük şeylerden zevk almaya başladım, yemek yapmak, yürüyüşe gitmek veya bisiklete binmek gibi. Bu aynı zamanda çok rahatlatıcıydı. Pandemi birçok insanı korkunç bir şekilde etkiledi ve bu bana hayattaki küçük şeylerden mutlu olmamız gerektiğini bir kez daha hatırlattı.”

  1. SPF İÇERİKLİ ÜRÜNLER OLMAZSA OLMAZLARI ARASINDA

“Her sabah, nemlendirici ve güneş kremini birleştiren Fenty Skin’in Hydra Vizor ürününü kullanıyorum. Her gün güneşe maruz kaldığım bir adada büyüdüm ve güneş ışınlarının cildimize pek de faydalı olmadığını zor bir şekilde öğrendim. Arkadaşlar, gerçekten kendinizi korumanız şart.”

  1. EVDE OLMAKTAN ÇOK MUTLU

“Yaptığım şeyi sevdiğimi söyleyebildiğim için çok şanslıyım. Müzik üretmek, sahnede performans yapmak, film çekmek—bu harika. Ama çok yoğun bir programım var, boş zamanlarımda tamamen kendimi kapatmayı seviyorum ve bunu Barbados’ta yapmaktan daha iyi bir şey olamaz. Manzara, okyanus, yemekler ve insanlar—bu gerçekten harika.”

  1. VÜCUDUNU KUTLUYOR

“Herkesin vücutlarını ve kendilerini sevmeleri gerektiğine inanıyorum—bu yüzden Fenty, her bedenden ve vücut şeklinden kadınlar için. Kendinizi severseniz kimse mutluluğunuzu çalamaz. Vücudunuzdaki belli bölgelere odaklanmanızı durdurup, kendinizden başka kimsenin mutluluğunuzdan sorumlu olamayacağını hatırlayın.”

  1. REALITY TV TUTKUSUNU GİZLEMİYOR

“Reality şovlarına olan tutkumu asla gizlemedim ve karantina sürecinde ‘Vanderpump Rules’ şovunu yeniden izledim ve kendimi durduramıyorum. Reality TV izlerken, koltuğumda uzanıp zihnimi olan her şeyden uzaklaştırabiliyorum. Bu benim olayım—saf bir kaçış.”

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here