DÜĞÜNLER - ÖZEL ANLAR

DİVRİKLİ AİLESİ VE MÜTHİŞ ANLAR..

Emirdağ’ın tanınmış işadamlarından Orbay Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Divrikli Dünyalar Güzeli Pınar Benzet ile kalabalık görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

Emirdağ ilçesinin tanınmış simalarından yakışıklı Ramazan Divrikli ve Ayşe Dudu Divrikli çiftinin oğulları Orbay Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Divrikli ile Nurver-Erdoğan Benzet çiftinin güzel kızları Pınar, Anemon Otel’de görkemli bir düğünle dünya evine girdi.  Genç çiftin nikahını Belediye Başkanı Burhanettin Çoban kıyarken, çiftin nikah şahitleri MHP İl Başkanı Raşit Demirel, İleri Mola, İlhan Fidan, Selami Akgün oldu. Nikahı kıyan Başkan Çoban genç çifte mutluluklar diledi. Dünya evine giren çifti sevenleri ve yakınları mutlu gününde yalnız bırakmadı.

TÜM SEVENLERİYLE YAN YANA..

Yapılan düğüne Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca,  TBMM Başkan Müşaviri Cengiz Sağlam, AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu, Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin, Davulga Belediye Başkanı Salih Gündoğan, Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil İbrahim Aktepe, Emirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muzaffer Aşık, Eskişehir Emirdağlılar Vakfı Başkanı Murat Kahya ve yönetimi işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.  Düğün törenine davetliler ünlü sanatçılar Mithat Körler, Hüsnü Şenlendirici şarkılarıyla damga vurdu. Körler ve TRT Sanatçısı Ahmet Akın seslendirdiği şarkılarla, Şenlendirici’de klarnetiyle davetlilere doyumsuz anlar yaşattı. Ayrıca yöresel sanatçılar Bülent Çıraklı ve Mustafa Er gecede Emirdağ’a özgü oyun havalarıyla geceye damga vurdular.

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here