NE-NEREDE-NASIL

ŞEHRİN PASTACISI MARKA İSİM ” GÜLYURT”

BU İŞ EMEK VE YÜREK İSTER. GÜLYURT PASTAHANESİ

Onun yapmış olduğu pastalar ve ekler dahası sipariş aldıkları her lezzet,gerçekten geri dönüşümleriyle çok ses getiriyor. Gülyurt markası olarak yapmış oldukları ve uzun yıllardır Pastacılık ve tatlı konusundaki profesyonel elleri her geçen gün dahada farklı ve çağın gereğine uygun dizaynlarla devam ediyor. Charlie nin çikolata fabrikası Fabrikası nasıl efsane olmuşsa İlimizde de Mehmet’in tatlı fabrikası son hızla tüm müşterilerine lezzet yolculuğu tatlandırıyor.

İNANILMAZ FİGÜRLER, İNANILMAZ LEZZETLER

Farklı şubelerdeki tat noktaları ve ana merkez üssü Park Afyondaki merkeziyle Gülyurt Pasta ve Bistro son zamanlarda inanılmaz atağa kalktı.Artık bünyesindeki profesyonel elemanlar ve kurumsal kimliğinin avantajıyla mekan şu sıralar dalya diyor. Hafta sonları inanılmaz kalabalık olan mekanda özellikle dünya mutfaklarının son örneklerini görmeniz çok mümkün.

KALİTE VE HİZMET BURADA BULUŞUYOR.

Genç iş adamlarından Mehmet Gülyurt bu serüvenin çok daha fazlasını planlıyor. Başkalarına inat son trend akımı ve gıda sektöründeki her yeniliği günü gününe takip eden değerli insan çalışanlarınında hakkını fazlasıyla vermesiyle bilşiniyor. İşçi dostu olarak nam saldığının kendiside farkında değildir diye düşünüyoruz. Çünkü kiminle konuştuysak onun inanılmaz bir insan ve yardımsever bir patron olduğunda hemfikirler. Özellikle üzerinde durduğu iki şey var. Kalite ve müşteri memnuniyeti onun olmazsa olmazlarından.Tabiki bir diğer özelliğide sosyal yardım kuruluşlarına olan müyhiş hassasiyeti.Kapısına kim geldiyse asla eli boş dönmüyor. Aile olarak Gülyurtlar cömert ve verimli bir aile olarak biliniyor. Baba Sacit Gülyurt oğlunun bu kadar başarılı olmasından da inanılmaz keyif ve gurur duyuyor.

PASTALAR DOĞUM GÜNLERİ VE FİNAL..

Ekler, pastalar,baklavalar sütlü ve fırında tatlılar.. vs. Vs. vs….Onun dünyası tamamen insanların mutlu olma yolundaki lezzetleri  görsel şölenleri sunum farkıyla  ilimiz insanına kaliteli bir şekilde sunmak.Yapılan lezzetlerde her şeyi düşünen Gülyurt özel anlarınızda şirket veya şahıs olsun aile olsun ve daha pek çok kurumunda özel açılış kutlama yıldönümlerinde her zaman başrolde yer alıyor. Ama şunu unutmamak lazım. Kalite lezzet ve enfes tatlar birleşince ortaya Gülyurt çıkıyor. Mehmet Gülyurt ise kendi kuşağındaki muhteşem işleriyle birlikte ilin ekonomisine ailecek yapmış oldukları katkılar ise daha uzun yıllar sürecek gözüküyor.

 

 

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here