DÜĞÜNLER - ÖZEL ANLAR

İPLİKÇİOĞLU VE KAPTAN AİLESİ TEK VÜCUT

İlimiz tanınmış ailelerinden Şükran ve Osman Kaptanın güzeller güzeli kızları Büşra ile, Şükran ve Metin İplikçioğlu yakışıklı oğulları Tufan kutsal evlilik yolunda Belediye Başkanı Burhanettin Çobanın nikahı kıymasıyla adım attılar. İplikçioğlu ailesi ve Kaptan ailelerinin evlatları Büşra ve Tufan iplikçioğlu, Afyon Güral Temal otelde düzenelenen rüya gibi bir düğünle hayatlarını sonsuza kadar birleştirdiler. Tanınmış simaların katıldığı düğün gecesi yine Piramit Organizasyon eşliğinde ve otelin muhteşem sunumlarıyla renk kazanırken, inanılmaz gecede herkes tanınmış ailelerin mutlu anlarına ortak oldular.

İŞ ADAMLARI TAM KADRO DÜĞÜNDE.

Kaptan ve İpğlikçioğlu ailelerinin bu anlamlı gecelerinde bürokrat kesimide tam yerini alırken gelin ve damadın şık kreasyonları göz doldurdu.Kızını evlendiren Metin İplikçioğlu gecede duygusal anlar yaşarken, ikramlar eğlence ve otelin enfes sunumu misafirlerin takdirini kazandı. Piramit Organizasyon Sahibi İş adamı Necati Taşpınar ise yapılan düğünün tüm ayrıntılarıyla tek tek  ilgilendi.

GÜMÜŞTAŞ VE ALPATA KONUKLARI COŞTURDU.

Muhteşem düğüne İşadamları Salim Pancar, Osman Kaptan Eski Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, İlimizde çeşitli alanlarda başarıyla başkanlıklarda harika işler yapan Eski Belediye Başkanlarından İş adamı Muhsin Özer, ilimiz renkli simalarından Antalyada son derece başarılı işler yapan Alpata Gıdanın başarılı iş adamı Tufan Alpata, yine değerli iş adamlarından Kadir Gümüştaş ve daha pek çok sima inanılmaz düğünde keyifli anlar yaşadılar. Düğündeki diğer bir ayrıntı ise Isparta Ticaret Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmende özel olarak bu düğüne katılarak hem Kaptan hem de İplikçioğlu ailesinin mutluluğuna ortak oldu. Güral otelin enfes sunumu servislarin titizliği salonun görkemli hali ve davetlilerin şıklık yarışları ise görülmeye değer diğer özelliklerdendi. Güzel gelin Büşra kına töreninde arkadaşlarıyla gönlünce eğlenirken, yakışıklı damat Tufan ise hem şehir içi hem de şehir dışından gelen misafirlerle tek tek ilgilenerek onların gönüllerinde yer edindiler.

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here