DÜĞÜNLER - ÖZEL ANLAR

KARAKOLLAR DA MUTLU SON

İlimizin tanınmış ailelerinden Karakolların mutlu anı Anemon Otelde bir kez daha perçinlendi. İlimiz İş adamlarından Şükrü ve Fadime Karakol’un yakışıklı oğlu Ahmet ile Gülsen ve Mustafa Güngüz’ün dünyalar güzeli kızları Özge muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler. Kalabalık bir davetli topluluğunun Anemon Otelde havuz başında adavetli oldukları düğünde inanılmaz renkli anlar ve rengârenk bir düğün organizasyonu gerçekleştirildi.

ORKESTRA BLUE & NOTE BÜYÜLEDİ.

Güzel Gelin Özge ile Yakışıklı damat Ahmet konukları ve masaları gezerek herkese hoş geldin mesajlarını iletirken, ailelerde tüm konukların mutlu ve eksiksiz bir gece yaşamaları için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Tanınmış pek çok simanın yer aldığı düğün organizasyonu yine bir “by Tatlıcı” organizasyonu imzası alırken geceye katılan tüm konuklar şehir dışından gelen sanatçılarda “Özgen Akçagül & Blue Note” Orkestrasının muhteşem şarkılarıyla coştular.

AHNET VE ÖZGE KARAKOL MUTLULUK YUMAĞINDALAR.

Karakol ailesinin tüm fertleri Ahmet’in mutluluğu için bir arada olurken, danslar şarkılar havada uçuştu. Kesilen pastanın ardından hareketli parçalarla pisti boş bırakmayan Güzel gelin Özge ve Yakışıklı Damat Ahmet Karakol çifti aynı zamanda arkadaşları ve dostlarıyla doyasıya eğlencenin keyfine vardılar. Geceye havuz başında ikramlarıyla ve servis kalitesiyle Anemon Otel farkı damgasını vurmayı bildi.Tanınmış simalar Mustafa ve Hatice Özkal çifti kızlarıyla, Erhan Yücel ailesiyle Belediye Meclis Üyesi Oktay Okay ,İşadamı Mustafa Hancıoğlu, Dr Ali Rıza Bahadır ve eşi,Doktor Nizamettin Kazan, iş adamı İhsan Soydan,damadın ve gelinin arkadaşları gecede en çok keyif alan isimlerdi.

 

 

 

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here