DÜĞÜNLER - ÖZEL ANLAR

MİHRİOĞLU DÜĞÜN VE GECENİN KEYFİ.

İlimiz iş Adamlarından ve gıda sektörünün sayılı isimlerinden Mehmet Mihrioğlu ve değerli eşi Neşe Hanım biricik evlatları Emre Orhan ile, Ekmel ve Ayşe Keskin çiftinin güzel kızları Kübra ile Korel Termal otelde düzenlenen rüya gibi bir düğünle hayatlarını birleştirdiler.
GENÇ ÇİFT KONUKLARLA TEK TEK İLGİLENDİLER.
Son derece samimi ve keyifli düzenlenen düğün resitalinde konuklarda genç çiftin mutluluğuna iştirak ederken, damadın ailesi Mehmet Ve neşe Mihrioğlu çifti gelen misafirlerini hem kapıda hem de masalarda ziyaret ederek gece boyunca onların keyifli olmaları için uğraştılar. Davetliler arasında Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, aslen Afyonlu ama Antalya’nın sayılı iş adamlarından Tufan Alpata, Galip Şanlı Metin İplikçioğlu, Süleyman Kırlıoğlu ve pek çok önemli simada kendilerine düzenlenen masada birlikte oldular.
DEYİM YERİNDEYSE EĞLENCE TAVAN YAPTI.
Kesilen düğün pastasının ardından genç Mihrioğlu çifti ilk danslarını yaparken konuklarda gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlenip pisti bir an olsun boş bırakmadılar. Güzel gelin Kübra Mihrioğlu da hem arkadaşları, hem de kendilerinin bu güzel anlarda yalnız bırakmayan misafirlerle tek tek ilgilenerek gönüllerde yer etmeyi bildi.
ORGANİZASYON VE İKRAMLAR MÜKEMMELDİ.
Yakışıklı damat Emre Orhan Mihrioğlu da arkadaşlarıyla hem de misafirleriyle gece boyunca en çok keyif alan isimlerdendi. Kutsal aile birlikteliğine adım atan genç çift Mihrioğlu ailesi de bu özel günde her şeyin mükemmel olması için ellerinden geleni yaptılar. Konuklar ikramlarla gece boyunca çok özel anlar yaşadılar.

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here