DÜĞÜNLER - ÖZEL ANLAR

SENE AŞKINERLER’İN SENESİ

Artık yaklaşan kış sezonuyla birlikte düğün sezonunun da sonuna yaklaşıyor. Oruçoğlu Termal düzenlenen rüya gibi bir düğünle Aşkıner ve Özdemir aileleri evlatlarının Mürüvvetlerini görürken salondaki insanların rüya gibi bir düğündü sözleri ise bu senenin en çok konuşulan konularındandı.

MUHTEŞEM BİR DAVET VE RENKLİ KONUKLAR

Ayla ve Orhan Aşkıner çiftinin biricik oğulları İhsan Mahir ile Ömriye ve Abdullah Özdemir çiftinin güzeller güzeli kızları Derya Oruçoğlu Termal otelde düzenlenen düğünle hayatlarını birleştirirken, genç çiftin nikah şahitliklerini ise Maliye Eski Bakanı İsmet Attila, Erol Özpınar, İsmail Aşkıner yaptılar. Balayına çıkan ve bayramı da sevdikleriyle birlikte geçiren genç Aşkıner çifti ailenin sevilen sayılan büyüklerinin gönüllerini de yaparak mutlu bir yuvanın temelini de beraber attılar.Genç çifte evlilik cüzdanlarını veren Bakan Attilla onlara ömür boyu mutluluklar diledi.

EĞLENCE DORUKTA KONUKLAR KEYİFTEYDİ.

Müziğin ikramın ve davetlilerin keyifle eğlendikleri muhteşem düğünde en çok eğlenenler arasında damadın kız kardeşi Melike Aşkıner ve arkadaşları da vardı. Gelin hanımı gece boyunca oynatan pistin bir an bile boş kalmaması için hareketli parçalarla ortamı hep sıcak tutan orkestranın da büyük beğeni aldığı görüldü. Gece ise şık konukların, zarafetleri, aile büyüklerinin mutlu anları ve hoş karelerle bu sezonun en çok konuşulan düğünleri arasında yerini aldı. Genç çift Aşkınerleri bizde “Odak Life ekibi” olarak kutluyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here