YAŞAM

EN DANIŞMAN BAŞKAN RESÜL SÜNDÜK HOCA.

Onlar kocaman bir aile. Resül Sündük hocamızda ailesiyle bu pozu verirken oldukça keyifli. İnsanlarımızın ve çalışan bayanlarımızın devletin desteği ile kendilerine iş  kurmaları yönündeki girişimlerinin yön tayini olan hocamız bu kulvarda danışmanlık vazifesiyle de gerçekten insanlarımıza inanılmaz yardımcı oluyor. Değerli başkan bakın kendini nasıl ifade etmiş”

Çalışma Bakanlığı adına resmi olarak akredite edilmiş bir şirketiz. Tüm Türkiye de bakanlık adına mesleki yeterlilik belgesi vermeye yetkiliyiz.

Tüm Türkiye de 63 şehirde bayimiz var. Her şehirde hem KOSGEB projeleri yapıyoruz hem de mesleki yeterlilik belgesi veriyoruz. Sadece afyonda 54 çalışanımız var.diyor Resül hocamız..Kalbinin sahibi hanım hanımefendiye aşık oğlu Muhammed fatih ile huzurlu yuvalarında mutlu yaşayan değerli dostumuz ilimiz için bir emniyet kemeri görevi görüyor.Çok başarılı asla yılmıyor bıkmıyor usanmıyor eğitim adına gerçekten çok önemli projelere imza atıyor. Biricik oğlunun doğum günü ve 24 ay önce doğmuştu biricik Muhammedimiz..Bizde Afyon Magazin olarak hem minik Muhammedin doğum gününü kutluyor, hem de değerli ailemiz Sündük ailesine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here