HAFTANIN GÜZELİ

İZMİRİN GÜLÜ “HÜLYA UZ”

Çok yetenekliydi Çok akıllıydı ve ekran yüzü olarak ciddi anlamda parlayan bir yıldızdı. Kalbinin sahibi Serkan beyle hayatını birleştirdi ve mutluluğa yelken açtı. İlimizde okuyan daha sonra İzmir’e giden değerli dostumuz Klasik İzmir havasını her gittiği ortamda yayıyordu.

Diksiyon ve temel eğitim derslerini başarıyla alan ticari hayatta da başarılarla dolu olan Hülya Hanım ailesine ablasına ve tüm sevdiklerine düşkünlüğüyle biliniyor. Her daim neşeli güler yüzlü ve candan olan değerli insan için başaramayacağı iş yok gibi. Israrcılığı en iyisini öğrenme tutkusu, hırsı ve dostlarına olan vefasıyla her zaman başköşe de olmayı çok iyi bildi.

Değerli eşi Serkan Bey ise bir doğum günü kutlamasında ölümsüz aşkı için bakın neler söylemiş” Yeniden doğduğum KADIN..Beraber senli benli nice yıllara aylara dakikalara saniyelere…Ömrümün son nefesine…

Biz Afyon Magazin ailesi olarak bu muhteşem çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz ve Hülya hanımı haftanın en şık en güzel ve muhteşem insanı ilan ediyoruz.

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here