YAŞAM

MÜTHİŞ BAŞARI.. MEHMET KUMARTAŞLI..

Toplam 18 milyon canlı tavuk ve yaklaşık günde 15 milyon yumurta İlimizin Başmakçı İlçesindeki Yumurta Borsası ve Fiyatının belirlendiği ilçemiz. Muazzam Yumurta üreticilerinin belki de dünyanın en kaliteli yumurtasını üretmek adına girdikleri müthiş mücadele….Sanata olan saygı ve şehrin adını tüm dünyaya duyuran örnek bir iş adamı.MEHMET KUMARTAŞLI….

Onun mütevazı halleri hayatı ve yaşamı dolu dolu ailesiyle birlikte geçirmesi ve iş adamlığının en güzel örneklerini sunması..

Gerçekten takdir görmesi gereken ve şehrin kalite ve yumurta sektöründeki öncü kuruluş olması Yumurtacım markasını daha da yukarılara çıkarması elbette kolay olmadı.Ailecek muhteşem insanlar olan bu güzel ailemiz ve yakışıklı patron her daim işçisini düşünen kişiliğiyle de pek çok aileden hayır duası alan bir insan..

Özellikle sosyal sorumluluk projelerinde sıklıkla gördüğümüz değerli insan Mehmet Kumartaşlı ve değerli yumurta üreticileri şehrin tanıtımı ve vizyonunun gelişmesi için taşın altına adeta yüreklerini koyan nadide insanlar sınıfındalar. Sayısız yardım ihtiyaç sahibi insanlara yaptıkları görünmeyen yardımları da sayarsak şehir olarak onlara olan minnettarlığımızı sunmamız gerektiğini düşünüyoruz. Elbette böylesine güzel insanların sayılarının, ilimiz için artması demek onları hem onurlandırmak hem de daha çok yatırımın şehrimizde hayat bulması demek. Sözün bittiği yer ise “Allah sizin gibilerden çokça razı olsun” demek..

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here