DÜĞÜNLER - ÖZEL ANLARKÜLTÜR-SANATTURİZM-SAĞLIKYAŞAM

KÜBRA VALİ SAHALARDA

VALİ YİĞİTBAŞI ARTIK SAHAYA HÂKİM

Çıtayı yukarıda aldı işi zor ve daha başka bir sürü zorluk Vali Yiğitbaşı için öne sürülen bazı kesimin düşünceleriydi. Ama Sayın Vali bu tür kısır çekişmelerin arasına asla girmeyerek kendi maharetini ve kendine göre işleyiş prensibini en nihayet gösterdi. Onu sahalarda sıklıkla görebileceksiniz.

Motocross alanında ve çok kısa sürede faaliyete girecek olan su sporları alanında incelemelerde bulunan değerli Vali burada belediye başkanı zeybekten alanla ilgili bilgiler alırken bizzat yerinde incelemek için heyetle birlikte alanı teftiş etti.

Çok kısa sürede şehre hâkim yapısıyla ve özellikle vatandaşın içinde olması sevdiği saydığı insanlara sıcakkanlılığıyla merhaba demesi bile onun şehir için atan güzel kalbinin bir yansıması olsa gerek..

Bir an olsun boş durmuyor gelen heyetleri (Okçuluk vakfı federasyon başkanı Bilal Erdoğan ziyareti, Cumhurbaşkanlığı danışmanları ziyareti, Bakanların valilik ziyaretleri derken) bizzat karşılamasının yanında ve Ankara elinin ne kadar güçlü olduğunu bizzat bizler şahit oluyoruz.

Vali Yiğitbaşı gerçekten işinin ehli ve vatandaşın daha şimdiden özellikle hanımların gözdesi konumunda.. İyi projelerde yanınızda ve sınırsız destekleriyle girişimcinin yatırımcının yanında olduğunu her fırsatta gösteriyor değerli Vali..

 

Please follow and like us:
Pin Share