DÜNYA MAGAZİN

CLOONEY VE ROBERTS YENİDEN BİR ARADA

Clooney ve Roberts yeni bir romantik komedide oynayacak!

Daha önce ‘Ocean’s Eleven’ filminde birlikte rol alan Julia Roberts ve George Clooney, yeni bir romantik komedi filmi olan ‘Ticket to Paradise’ için yeniden bir araya geliyor. Ol Parker’ın yönetmenliğini üstlendiği film, bu sene içerisinde çekimlere başlıyor!

Kızlarının kaçarak evlenmesini önlemek için Bali’ye giden boşanmış bir çifti canlandıran Clooney ve Roberts, 2016’da Jodie Foster’ın ilk yönetmenlik deneyimi olan ‘Money Monster’ adlı filminde de birlikte rol almışlardı.Kısa bir süre önce Netlix’in ‘The Midnight Sky’ filminde oynayan Clooney’nin yanı sıra Roberts ise Amazon’da ‘Homecoming’ adlı bir seride yer almıştı. Şimdilerde ise ‘Gaslit’ adlı televizyon serisinde Martha Mitchell’i canlandıracak olan Roberts, aynı zamanda ‘White Bird’ yapımının başrolünde.

‘Hidden Figures’ filminin senaryosunu yazan Oscar Ödülü adaylı Ted Melfi’nin kaleme aldığı ‘Ticket to Paradise’ filmi Ol Parker ve Daniel Pipski’nin fikrinden ilham aldı. Tim Bevan ve Eric Fellner’ın yapımını üstlendiği film ekibinde aynı zamanda Deborah Balder Stone ve Sarah Harvey var.

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here