DÜĞÜNLER - ÖZEL ANLAREN GÜZEL AİLELERHAFTANIN GÜZELİKÜLTÜR-SANATNE-NEREDE-NASILTURİZM-SAĞLIKYAŞAM

O KIZI BEN, BÜYÜTTÜM (DİLARA KIRMIT)

O KIZI BEN, BENDEN ÖNCE BÜYÜTTÜM (DİLARA KIRMIT)

Efsanevi güzelimiz gönlümüzün prensesi Dilara’mız her daim başarı zincirlerine bir halka daha eklemeyi ihmal etmiyor. Yerinde duramayan yapısı sürekli proje insanı  Dilara Kırmıt bize iç dünyasını resmen anlatmış bu satırlarla.. Bakın tescilli güzelimiz ne diyor”

“Saç başa kavga eden cümlelerim yerini bir koltukta bedenimi inzivaya bırakmıştı. Beyaz sayfaların rengini aldı tenim gittikçe renklendim…

Siyah beyaza güven duyan, kadrajların asla göstermediği en derinimi gözlerime bırakmıştım benden daha iyi konuşuyordu kız benden daha güzeldi kız benden daha güçlüydü o kızı kendimden önce ben büyüttüm.”

“Kim Bu Kız ?” diye sorduklarında ben bile parmağımla “O” kızı gösterdim, ama aynalar ile anlaşamıyoruz aynalar o karelerden daha acımasız gerçeği yüzümüze vurdukça çıkan tokat sesleri, fotoğraf makinelerinden duyduğum her poz verdiğimde çıkan seslerdi. Ben böyle anlatabildim beni… Bir balık misali gibi değildi bir inci gibi denizlerin en derini, hiç yetmedi bir inci gibi her gün kendimi doğurdum ne deniz ne derya yetmedi.

Birçok beni bazen seni sizi herkes bir şekilde buldu bende kendini, bazıları benden önce buldu beni yaşamak için sobelediğimde çok olmuştur.”  İşte bu güzelim ve samimi dizeler onu yani prensesimizi anlatıyor. Ne kadar mütevazı değil mi?

Please follow and like us:
Pin Share