TURİZM-SAĞLIKYAŞAM

YAŞAMIN YENİ ADRESİ “ SANLIFE GÜZELLİK VE YAŞAM MERKEZİ”

Gerçekten merkeze gittiğinizde son derece güler yüzlü işinde uzman ve sağlık konusunda deneyimli insanların yaşam dolu enerjilerini göreceksiniz. İlimiz Sandıklı ilçesinde doğan ve yıllardır halkına şifa olan San-deva şifa merkezi bünyelerinde yer alan ama tamamen farklı bir konsepte yer alan SANLIFE GÜZELLİK VE YAŞAM MERKEZİ’ni hayata geçirdi.

Sandıklı ilçesinin değerli doktorları Hasan Şahiner ve Hüsamettin Yakut tarafından ilçe halkının hizmetine sunulan bu muhteşem projede Halkla ilişkiler sorumlusu Melike Sümer, Diyet ve Beslenme uzmanı Aynur kazak, Psikolog Hande Erkalan, Estetisyen Serpil Dinler, Estetisyen Gonca Kıymık, Estetisyen Arzu Gönen ve çok değerli çalışan uzman insanlarla güzellik ve sağlıklı yaşam olarak hanımlara inanılmaz hizmetler sunuyorlar.

Tabiî ki sadece ilçe hanımlarına değil, şehir dışından da yoğun bir talep gören yaşam ve güzellik merkezinde Estetik ve güzellik başta olmak üzere sağlıklı yaşam koçluğu, aile danışmanlığı, psikolojik danışmanlık, zayıflama ve diyetisyen başlıklarında alanlarında uzman çalışanlarla birlikte gerçekten kaliteli hizmetler sunuluyor. Bu konuda Sandıklılı hanımlar inanılmaz şanslılar.

SAĞLIKLI YAŞAMA DAİR HER ŞEY

Hanımların neredeyse kâbusu olan zayıflama ve sıkılaştırma işlemlerinde yağ yakma ve bölgesel incelmede merkezimiz harikalar yaratıyor. Bunun yanında Buz lazer epilasyon, dövme silme, dolgu, mezoterapi gibi yaşam kalitesinin temel unsurları merkezde mevcut..

Aile ve bireysel danışmanlıkta çığır açan SAN LIFE GÜZELLİK VE YAŞAM MERKEZİ’nde kapalı alan fobisinden tutunda çağın hastalığı depresyon, kaygı bozuklukları, sosyal fobi, uyku problemleri, yeme bozuklukları, stresle başa çıkma, öfke kontrolü panik atak gibi insanların başına bela olan sorunlarla başa çıkmanızı sağlıyorlar.

AİLE DANIŞMANLIĞINDA BİR İLK

Gerçekten merkeze gittiğinizde farklı ve kaliteli bir yere adım attığınızın farkına varacaksınız. Burada özellikle verilen aile danışmanlığında iletişim problemleri, kıskançlık,ilişki ve uyum sorunları,evlilikte görev ve sorumluluklar,güven sorunları tartışma ve çatışmalar ebeveyn olma yükümlülükleri ayrılık ve boşanma süreci çocuk olma sürecine kadar aile olarak her türlü sorunların çözümünde uzman kadro hanımları ve eşleri özellikle bekliyor merkezlerine..

PSİKOLOJİK TESTLER UZMANLARCA HAZIRLANIYOR

Merkezde psikolojik test ve uygulamalar kısmında ise psikolojik sorunların tanımlanıp objektif olarak değerlendirilmesi için zaman zaman psikolojik test ve uygulamalara ihtiyaç duyulabiliyor. Bu sebeple merkez bünyesinde yetişkin çift ve çocuk ergenlere yönelik test ve envanterler uygulanıyor. Bununla birlikte okul ve öğrenme sorunları, dikkat eksikliği sınav kaygısı, öğrenme güçlüğü, parmak emme, tırnak yeme gibi rahatsızlıkların çözümünde merkez gerçek anlamda uzman çalışanlarıyla vatandaşlarımıza yardımcı oluyor.

Yani anlatmak istediğimiz şu!.. Sandıklı da gerçekten muazzam, kaliteli, işinin uzmanı insanlarca sağlıklı ve güzellik merkezi olarak bir merkez açıldı ve hanımların buraya gitmelerini şiddetle tavsiye ediyoruz. Gidin Görün kalitenin farkına varın. Uzman insanların ellerine kendinizi güvenle teslim edin. Farkı kesinlikle göreceksiniz. Bu arada merkez Sandıklı ilçesi merkezde ve hafta içi ve cumartesi günleri dahil sabah 9 ila akşam 19.00 saatleri arası hizmet veriyor.

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here