YAŞAM

BAŞARININ ADI SANDIKLI FEN LİSESİ

Bakın okul olarak çıktıkları yolu nasıl anlatıyorlar” Bu slogan ile çıktığımız yolda, gönüllü öğrenci ve öğretmenlerimiz ile okulumuz biyoloji öğretmeni Yusuf Kenan Yıldız koordinatörlüğünde, 17 Mayıstan itibaren her gün sabah 9 gece 2 saatlerinde yaptığımız ek çalışmalarla, okul başarımızı arttırıp, onları daha iyi yerlere göndermeyi hedeflediğimiz bu kampımızda seri denemelerin neticelerine göre, açık konular belirlenip, takviyelerin yapılması ve farklı pisa soru tiplerinin irdelenmesiyle yeni nesil soru tiplerine de adaptasyonu sağlanmaktadır.

Okul müdürü Recep Çetin, bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen başta sayın kaymakamımız Eflatun Can Tortop olmak üzere,  ilçe milli eğitim müdürümüz Ebubekir Bozkurt ile tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yusuf Kenan Yıldız ve Ercan Orhan Afyonkarahisar Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesinde biz “BAŞARI GELENEKTİR” derken;

Huzurlu bir ortam, kaliteli idare kadrosu, branşında Uzman Öğretmenler, çalışkan personel kadrosu ve hedefine kilitlenen öğrenciler ile sevgi, saygı çerçevesinde samimi ortamdan bahsediyoruz.

TYT/ AYT Kampımız yüksek tempoda..

Sabah: 09.00, Gece: 02.00 devam ediyor. “Öğle yemeğimizden görüntüler. ”Başarı bu okulun adeta adı gibi Elbette Yusuf hoca ve ekibi bu işte en büyük pay sahibi..Tebrikler dileklerimizi tüm ilimiz adına sunuyoruz değerli hoca ve öğrencilerimize..

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here