NE-NEREDE-NASILTURİZM-SAĞLIKYAŞAM

YAĞCI “HERKES İÇİN EŞİTLİK VE ÖZGÜRLÜK

Yağcı’dan Kucaklama Sözü: “Herkes İçin Özgürlük ve Eşitlik Vadediyoruz!”

İYİ Parti’li Olgun ve Yağcı’dan Kafkas Derneğine Ziyaret

Afyonkarahisar’da İYİ Parti’nin etkin temsilcilerinden olan Milletvekili Hakan Şeref Olgun ve Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, kentte bulunan Karaçay Malkar Kafkas Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret ederek, dernek mensuplarıyla bir araya geldi.

Etkinlik, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken’in de katılımıyla gerçekleşti. Dernek Başkanı Ayhan Akpınar, misafirlerini sıcak bir atmosferde karşıladı. Akpınar, Afyonkarahisar’daki Kafkas topluluğunun kültürel etkinliklerine ve dernek faaliyetlerine verdikleri önemi paylaşarak görüş alışverişinde bulundu.

Temsilciler, yerel sorunlar ve ulusal meseleler üzerine görüşlerini dile getirdiler. Olgun, Belediye Başkan Adayı Yağcı’ya yaklaşan seçimler öncesinde başarılar diledi. Parti çalışmalarının yanı sıra yerel derneklerle kurulan ilişkilerin önemine vurgu yapan Olgun, Afyonkarahisar halkının ihtiyaçları ve sorunları için çözüm üreteceklerini ifade etti. Aynı zamanda, dernek üyeleriyle buluşmanın hasret giderme fırsatı olduğunu belirterek teşekkürlerini sundu.

Alper Yağcı, derneği ziyaretinin kendisine verdiği mutluluğu dile getirerek, belediye başkanı seçildiği takdirde kucaklayıcı bir yönetim anlayışı benimseyeceğinin altını çizdi. “Tüm kesimleri ayırmaksızın kucaklamak, sorunları çözmek bizim görevimiz olacaktır,” diyerek halkın talep ve isteklerinin önemini vurguladı.

Ziyaret, İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun  ve Belediye Başkan adayı Alper Yağcı’ya sembolik bir Kafkas Kalpağı hediye edilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Alper Yağcı’dan Mahalle Turu: “Muhtarlar Belediye Başkan Yardımcısı Gibi Çalışacak!”

Alper Yağcı, Afyonkarahisar’ın Mahallelerinin Nabzını Tutmak için Muhtarları Ziyaret Ediyor

İYİ Parti’nin Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Afyonkarahisar’da halkın sesini duymak ve mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde belirlemek için mahalle muhtarlarıyla görüşmeler yapıyor. Yağcı Osmangazi, Orhangazi ve Selçuklu mahalle muhtarlarıyla gerçekleştirdiği ziyaretlerle mahalle sakinlerinin görüş ve fikirlerini aktif bir şekilde dinlemeyi hedefliyor.

Yağcı’nın yaptığı bu ziyaretlere, İYİ Parti’nin il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Afyonkarahisar merkezinin il başkanı İzzet Köken’de katılım gösterdi. Ziyaretlerin mahallelerin sosyal ve belediyecilik anlamında önceliklerini anlama bakımından önemine vurgu yapan Yağcı, muhtarların şehir yönetiminde kilit rol oynayacaklarını belirtti.

Alper Yağcı, “Mahalle muhtarlarımızı ziyaret etmekten mutluluk duyuyorum. Mahallelerimizin sorunları, eksikleri, beklentileri en iyi burada görüp öğreniyoruz” dedi ve muhtarların, yaklaşan mahalli seçimlerde önemli bir konumda olacağını ifade etti. Yağcı, muhtarlarla olan istişarelerin kendisine stratejik bir avantaj sağladığını ve halkla etkileşim olanağı yarattığını söyledi.

Yağcı, seçildiği takdirde halkın isteklerini dikkate alacaklarını ve yönetimi onlarla birlikte sürdüreceklerine söz vererek, “İYİ’likle, güzellikle hep birlikte bu şehri yöneteceğiz” diyerek niyetlerinin olumlu yönde olduğunun altını çizdi.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Ramazan ayı nedeniyle mesaj yayınladı, Yağcı, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Tüm insanları huzur ikliminde buluşturarak, milletimizin paylaşma, yardımlaşma, birlik ve beraberlik gibi hasletlerinin artmasına vesile olan Ramazan ayı yuvalarımıza bolluk bereket, huzur getiren mübarek bir aydır.   Kültürümüzün ve sahip olduğumuz değerlerimizin en güzel örneklerini göstererek, Ülkenin barış ve mutluluğuna katkı sağlama kararlılığımızı yineleyeceğimiz bu aylarda zengin-fakir,  genç-yaşlı aynı sofrayı paylaşmak, aynı saflarda durmak, birliğimizi, manevi huzurumuzu anlamlı hale getirerek, bizleri daha da güçlü kılacaktır. Manevi huzuru bulduğumuz Ramazan ayının ruhu ile kardeşlik duygularını asırlar boyunca en iyi şekilde yaşamış, insani hasletlerimizi, kadim değerlerimizi nesilden nesile aktaran bir milletin mensupları olarak, maddi ve manevi güzelliklerin yaşandığı bu ayda halkımızın ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elini uzatarak, onlarla dayanışma içersinde olacaklarına inanıyorum. İyiliklerin, güzelliklerin paylaşılarak çoğaltılması, yaşatılması ile Ülkemizde ve İlimizde Ramazan ayının sağlık, huzur ve güven içerisinde geçmesini temenni ediyor, tüm islam alemine hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

Please follow and like us:
Pin Share