TURİZM-SAĞLIKYAŞAM

ŞEHRİN DİYETİSYENİ “AYNUR KAZAK”

Onun son derece samimi ve işini çok iyi bilen bir uzman olduğunu, onu görünce çok daha iyi anlayacaksınız. Almış olduğu eğitimler uzmanlık alanındaki son derece isabetli kararları ve kendisine gelenlerin inanılmaz memnuniyetiyle  o artık şehrin gerçek anlamda uzman diyetisyeni..

Kişiye Özel Kilo Alma ve Zayıflama Programından tutunda,

Hastalıklarda Tıbbi Beslenme Tedavisi

Diyabet ve Hipertansiyonda Beslenme

Gebe ve Emziklililerde Beslenme

Yeni doğan, çocuk, ergenlik döneminde Beslenme

Yaşlılıkta Beslenme

Sporcu Beslenmesi yanı sıra çağımızın baş belası olan

Obezite hastalığında uyguladığı inanılmaz tedavilerle hem müşterilerinin hem de tedavi olmak isteyen hastalarının adeta gözbebeği durumunda genç diyetisyen Aynur hanım..

KİŞİYE ÖZEL BESLENME ŞART

2021 Aralık ayında özel ofisini açan Diyetisyen Aynur Kazak işini profesyonelce yapan çok özel biri. Özellikle çağın hastalıklarından bir diğeri olan Diyabet ve Hipertansiyon gibi hastalıklar da tıbbi beslenme diyetindeki başarılarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Kişiye özel beslenme programlarında uygulamış olduğu tedavi ise gerçekten genç ve başarılı isme ayrı bir ünvan kazandırıyor.

DİYETİSYEN KAZAK” ÇAĞIN VEBALARI DİYABET VE OBEZİTE”

Tedaş aralığında Burdur şiş mangal üzeri 3. Katta hizmet veren değerli insan, her şeyden önce idealist yapısıyla şehrin insanlarına hizmet etmekten büyük keyif aldığını söylüyor. Bunu yaparken de para gibi araçların öncelikli olmadığının da altını özellikle çiziyor. Sağlıklı ve düzenli beslenmenin büyük önemine dikkat çeken uzman isim, moralsizliğin ve aşırı tüketimin insanlar üzerinde inanılmaz rahatsızlıklar yarattığını, en başta ki sebebin ise bireylerde stres yönetiminin kontrol edilemediğini bununla beraber aşırı tüketim ve şişmanlık ve Obezite davetiyelerinin çıkarıldığının altını çiziyor.

Bize gelen hastaların sonuç almaları için beslenmelerine çok dikkat etmelerini söyleyen Diyetisyen Aynur Kazak onlarla beraber vücut kitle endekslerinin sağlıklı ve düzenli yaşam alternatiflerini belirlediklerini, yemeleri ve içmelerine dikkat etmeleri gerektiğinin bilincine vardırıyoruz diyor.

KAZAK” İNSAN SAĞLIĞI EN DEĞERLİ HAZİNE”

Anlayacağınız işin şov kısmında olmadıklarını değerli insan bize bir kez daha hatırlatıyor ve diyor ki “Yeryüzünün en değerli varlıkları insanlar. Bizde onların daha sağlıklı daha düzenli bir yaşam düzenini onlara aşılıyoruz. Gerçek anlamda ki diyetisyenler, sağlık konusunda asla taviz vermezler. İnsan sağlığı ve düzenli beslenmeler bizim olmazsa olmazlarımızdandır. Diyor.

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here