KÜLTÜR-SANATTURİZM-SAĞLIKYAŞAM

2022 İN ŞAMPİYONU “AKRONES OTEL”

Gerçekten bunu yazarken hiçte gocunmadık. İnanılmaz bir atmosfer ve kalabalık adeta akrones otel ve afyonu salladı diyebiliriz.

Yılbaşı galasında beğenilen sanatçı Derya Uluğu misafir eden Akrones otel yine müdavimlerinden tam not aldı. Oldukça uzun saatler sahnede kalan başarılı sanatçı konser başlangıcından sonuna kadar yeni yılın ilk saatlerine kadar kimseyi masada oturtmadı diyebiliriz. Deneyimli müdürleri Ünal Bey ve harika ekip otelin hakkını tam anlamıyla verirlerken muhteşem sunum ve kusursuz servisleriyle otel müşterileri ve konuklarından tam not almayı başardılar.

Sevilen şarkılarını seslendiren Derya Uluğ ise finalde ki davul şovuyla kulakların pasını almayı bildi. Zengin bir menüyle misafirlerini ağırlayan otelde konserle birlikte yılbaşı partisi geç saatlerde ki havai fişek gösterisiyle doruğa çıktı Bununla da yetinmeyen otel yönetimi sucuk ekmek ve çorba menüleriyle misafirlerini adeta ev rahatlığını ve konforunu yaşattılar. Otel müdürü Ünal Bey ise önceliklerinin kalite ve rahatlığın olduğunu belirterek “Bizi tercih edenler her sene olduğu gibi bu sene de pişman olmadılar. Onlar bizim için adeta aile gibiler ve biz onların otelimizde inanılmaz konfor yaşamaları için canla başla çalışıyoruz” dedi.

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here