DÜĞÜNLER - ÖZEL ANLARNE-NEREDE-NASILYAŞAM

ÖZELLİĞİ HEM SEMAZEN, HEM RESSAM

ENFES BİR YÜREK SEMAZEN “RAMAZAN ÇELİKEL”

Ramazan Çelikel.. 77 doğumlu. Konuşma ve duyma engelli. 7 yıldır semazenlik yapıyor. Afyonkarahisar Doğumlu.Değerli semazen o kadar samimi o kadar insan canlısı ki anlatılacak gibi değil..

Sürekli bir insanlara yardım modunda olan değerli dostumuz, semazenlik olayında adeta farklı bir boyuta geçerek kalp ile vücudun yakarış dolu nağmelerinde yüce yaradana teslim oluyor. Değerli dostumuz Ramazan bey aynı zamanda usta bir karakalem sanatçısı olarak diyanet işleri başkanından tutunda ülkenin önemli simalarının da portelerini yapmış ve ödül almış değerli bir ressam..

ÖZELLİĞİ HEM SEMAZEN, HEM RESSAM

İbadet ve yardım resmen Ramazan beyin ilkelerinden. Etrafının temiz olmasını bırakın, neredeyse tüm Afyonun hoş ve temiz olması için adeta yüreğiyle çırpınan bir deli yürek. Onun anlayış ve kitabında insanlara yardım etmek onları ibadet konusunda bilgilendirmek ve şehir için çalışmak var.

Nazende cafenin sahibi Serkan bey onun için çok değerli..Serkan bey bize onu anlatırken” inanılmaz bir insan son derece güvenilir bir dost ve hem konuşamayan hem duyamayan bir semazen ve Allah dostu diyor. Türkiye de belki de örneği tek olan Ramazan Çelikel  alanında var olma mücadelesi veren enfes bir yürek bizce de..

 

 

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here