NE-NEREDE-NASILYAŞAM

ŞEHRİN YENİ TRENDİ”ANTRE GURME”

Farklı konsepti, zengin menüsü, müşterilerine sunduğu çeşitlilik ile birçok ilde faaliyet gösteren Antre Kitchen Gurme, Geçtiğimiz Kasım ayı itibariyle Afyonkarahisar’da da Türkiye’deki 6. Şubesiyle hizmet vermeye başladı. Erkmen Beldesi’nde ana yol güzergâhında faaliyet gösteren Antre Kitchen Gurme, et yemekleri, farklı içecekleri ve yöresel lezzetlerle zengin menüsüyle ziyaretçilerine kusursuz bir hizmet sunuyor. Dünya mutfağından birçok leziz tatların yer aldığı Antre Gurme, kahvaltıdan, yemeğe ve özel tatlılarıyla Türkiye genelinde sayılı markalar arasına girmeyi çoktan başarmış bir kurum. Hızla büyüyen Antre Kitchen Gurme’nin Afyonkarahisar Şubesi, yaklaşık 1500 m2 alanda 3 katlı olarak hizmet veriyor. Antre Kitchen Gurme’de yaklaşık 45 kişi de istihdam ediliyor.
İLİMİZ BİR DEĞER DAHA KAZANDI”
Antre Kitchen Gurme’yi ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, Kadın Kültür Kooperatiflerinin ürünlerinin satışının yapılacağı bölümü inceleyerek bilgiler aldı. Vali Çiçek, “Böylesine önemli bir değerin Afyonkarahisar’da da açılması bizleri oldukça memnun etti. Afyonkarahisar önemli bir değer daha kazandı. Antre Kitchen Gurme’nin Kadın Kültür Kooperatiflerimize destek vermesi bizleri ayrıca mutlu etti. Afyonkarahisar’ımıza hayırlı olsun. Destekleri nedeniyle Antre Kitchen Gurme ailesine şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
Antre Kitchen Gurme, Kadın Kültür Kooperatiflerini de destekliyor. Mekân içerisinde bir bölüm Kadın Kültür Kooperatiflerinin ürünleri için ayrıldı. 17 Kadın Kültür Kooperatifinde, emektar kadınların eliyle üretilen ürünler, bu bölümde satışa sunuluyor..

Daha önce Erkmen yöresel yemekler sonra ise bu işin erbabı Kenan Tamer beyle “ANTRE GURME” olan inanılmaz bir değişim yaşayan ve gurme sanatının baş müdavimlerinden ve lezzetlerinden olan bir yer..

Gerek konsepti gerekse bahçe ve modern dizaynı ile göz kamaştıran bir yerden bahsedeceğiz size.

İçeri girdiğiniz andan itibaren çok ilginç bir huzur buluyorsunuz Kapıdan sizi alan değerli personel, inanın siz masaya oturana kadar adeta eviniz konforunu özellikle sunuyorlar. Ailelerin tercihi ve son trendi olan bu özel mekanda cafe bistro ve restoran havası modern sanatla birleşmiş gibi adeta..

Özellikle satış ünitesinde aradığınız her şey mevcut.. İşletme yetkilisi Kenan Tamer bey son derece nazik ve inanılmaz cömert bir kişilik..Mütevazı ve samimi halleri her gelen konuğu adeta mest ediyor. İşindeki profesyonelliği ise kesinlikle tartışılmaz..

Yemek sanatında adeta pik yapan işletme, kahvaltıları ve ilimizin kalabalık aileleri ağırlamakla ünlü.

Sanılanın aksine fiyatları ve menüleri çok iyi. Ailenizle hoş vakit geçirebileceğiniz nezih hijyenik son derece modern yapısı sessiz ve elit yapısı sizi sizden alacak eminiz. Özel davetlerinizin ve özel anlarınızın adersi bu saten sonra kesinlikle ANTRE GURME DİYORUZ

.

 

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here