KÜLTÜR-SANATNE-NEREDE-NASILYAŞAM

EĞİTİMİN YÜKSELEN TRENDİ “BALIM ÇOCUK KULUBÜ”

Öyle bir çocuk kulübü düşünün ki çocuklarınız evde ki rahatlığı huzuru ve eğitimin en kaliteli haliyle yaşasın. Öylesine bir eğitim yuvası düşünün ki gözünüz arkada kalmadan 6-14 yaş gurubu arkadaşlarıyla birlikte hem dersin en zengin halini alsın hem de sosyal hayata dair ne varsa yaşasın.

Bahsettiğimiz yer ÖZEL BALIM ÇOCUK KULUBÜ

Kurucu müdürlüğünü tecrübeli isim ve eğitimde gerçekten master yapmış Halide Kesici Karagöz…

2021 yılında faaliyete giren 7 derslikli merkezi yerde yeşil cami yanında 500 metrekarelik alanıyla 13 uzman eğitimcisiyle ödev desteği gibi çocukların hayati konuları dâhil LGS hazırlık kursları dâhil olmak üzere sınıflarında tahta ve akıllı tahta bile olmayan VIP eğitimin öncüsü bir kuruluş…

Jimnastik, müzik ve resim alanlarında gerçekten alanında tek kuruluş diyebiliriz.

YAZ OKULU, ZUMBA, PLATES, YOGA, BALE VE JİMLASTİK KAYITLARI HENÜZ DAHA YENİ BAŞLAMIŞKEN, ÇOCUĞUNUZUN FARKLI DAHA BÜYÜLEYİCİ GÖZÜNÜZ ARKADA KALMADAN GÜVENLİ ELLERE TESİM ETMENİN HAKLI GURURUNU YAŞAYACAKSINIZ..

Kısaca sizlere burasını tanıtalım istedik. Spor Müzik ve resim atölyeleri, ilköğretim öğrencilerine ödev desteği atölye çalışmaları, Ortaokul öğrencilerine BİREBİR eğitim desteği verilirken paranızın tam karşılığını alıyor ve çocuğunuzdaki müthiş değişimi bizzat kendiniz yaşıyorsunuz.

Piyano, keman, gitar ve bağlama gibi çocuklarınızın hayatına anlam ve değer katan müzik eğitiminde belki de evladınızın bu konudaki başarısına siz bile şaşıracaksınız sayın veliler. Elbette bunların çoğu disiplinli ama bir o kadar da eğlenceli eğitimler olup yabancı dil atölyesi de dahil origami, yağlı boya, karakalem çalışmalarının yanında Satranç ve kitap atölyelerinin bulunduğu gerçekten çocuklarınız hijyenik sağlıklı güvenilir ve uzman ellerde nasıl bir yıldıza dönüştüklerini yaşayarak göreceksiniz.

3 katlı binada bahçesi de dâhil olmak üzere son derece elit şık bir çocuk kulübü olmakla kalmayıp güler yüzlü elemanları muhteşem hocaları ve en önemli çalışmalarından biri BİREBİR EĞİTİM ŞARTIYLA LGS ÖĞRENCİLERİNE ÖZEL DERSLER Çalışan anneler için çocuklarına uygun çalışma saatlerine uyan programlarda kurumun en büyük özelliklerinden biri …

YÜZME KURSLARI devam eden kurumda şehre yakınlığının yanı sıra son derece şık ve kaliteli çakmak otel havuzlarının kullanıldı sağlıklı ve hijyenik havuzlar siz değerli velilerin canları olan çocuklarınızın yüzme eğitimleri için biçilmiş kaftan olarak göze çarpıyor. Peki kuruma nasıl mı ulaşacaksınız? Çok basit. İsterseniz internet adresinden www.balimcocukkulubu.com dan isterseniz 05396285440 nolu telefondan rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Kurucu müdürü Halide Kesici Karagöz’ün üstlendiği balım çocuk kulübüne evlatlarınızı öğrencilerinizi rahatlıkla teslim edip onların gelişim süresince yaşadığı unutulmaz anlara şahit olabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here