NE-NEREDE-NASILYAŞAM

ÇEVREYE VE DOĞAYA DOST “ OLGUN İNŞAAT”

Aileden kuşak ve gelenek… Yaptıkları inşaatlarla titiz ve modern yaşam alanlarında ki konforlarla doğaya dost ve ilimizin öncü ve sektör kuruluşu OLGUN İNŞAAT.

Afyon inşaat sektöründe daima modern ve yenilikçi yapılarla öncü firma olarak devam eden OLGUN İNŞAAT VE yakışıklı genç girişimcisi İlker Bey gerçekten inşaat alanında işinin hakkını veren ender kişiliklerden.

Onun hayal dünyası ve modern yapıların sanata dönüştüğü ince ve kusursuz ayrıntılar işte bugünün OLGUN İNŞAAT çizgisinin neredeyse baş mimarı. Yapmış oldukları yapılar şehre kazandırdıkları katma değerler ve her şeyden önce insana ve doğaya olan saygılarıyla vizyon şehir Afyonun temel yapı taşlarından biri konumundalar. Kısaca şunu belirtmekte yarar görüyoruz. İnşaat sadece yapı yapmak değil içinde yaşam alanlarının oluştuğu çekirdek ailelerin kenetlendiği ve sağlıklı kaliteli modern alanlara hayat katmak. İşte tam burada devreye OLGUN İNŞAAT devreye giriyor.

Bizde Afyon magazin ve Afyon Press siteleri ailesi OLARAK ONLARA BU BAŞARILARIN DEVAMINI DİLİYOR, BAŞARILI NİCE ÇALIŞMALARA İMZALAR ATMALARINI TEMMENNİ EDİYORUZ.

İletişim Bilgileri

info@olgun-insaat.com

0 (272) 215 20 37

0 (272) 213 78 89

Ordu Bulvarı No:40/1 Afyonkarahisar

Fabrika: Org. San. Böl. 4. Cad. 1. Sok. No:11 Afyonkarahisar Tel: 0(272) 502 04 04 – Fax: 0(272) 502 04 05

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here