NE-NEREDE-NASILTURİZM-SAĞLIKYAŞAM

TEMİZLİKTE LİDER MARKA “”YILDIRIM TEMİZLİK”

YILDIRIM TEMİZLİK GÖZ ALIYOR.

Dilek Yıldırım..O bir genç İş kadını..Son derece mütevazı samimi ve gülen bir yüz. Çalıştığı ve sahibi olduğu firma gerçekten işini hakkıyla yapıyor. Onun dünyasında dürüstlük ve samimiyet çok ama çok önemli.. Tecrübeli çalışanlarıyla ile birlikte 2021 yılında faaliyete giren Dilek Yıldırım Ambalaj Endüstriyel temizlik ve gıda malzemeleri firmasının başarılı yolculuğuna eşlik ediyorlar..

TEMİZLİK VE AMBALAJ ADINA NE VARSA MEVCUT..

Firma öylesine geniş kapsamlı bir ürün yelpazesine sahip ki ne ararsanız rahatlıkla bulabiliyorsunuz. Firmanın tam yeri Gazlıgöl Demiryalayan türbesinin karşısında. Çeşitlemeler içinde Deterjan, Plastik ürünlerin neredeyse tamamı, Endüstriyel temizlik ürünleri, parti malzemeleri ve helyum gazı dahil. Evet yanlış duymadınız Helyum gazı.. Dahası şaşırtıcı olanı Cafeler ve sosyal mekanlar için Kahve çeşitleri ve burada kullanılan şuruplar da firmada mevcut.

Dilek Yıldırım Temizlik ve ambalaj dünyasında toptan ve perakende satışın yanı sıra çok özel temizlik ve endüstriyel malzemelerin arasında Alkolsüz Şampanya (Apollon) bile var. Zaten renkli bir dünyaya hitap eden güzide kuruluş size farklı bir dünyanın da kapılarını açıyor. Süsleme sanatının en ince örnekleri bu mağazada fazlasıyla mevcut..

Dilek hanıma soruyoruz firma neleri kapsıyor diye. ” Öncelikle güvenli alışveriş ve insanların ihtiyaçlarına anında cevap verme özelliğimiz bizi her geçen gün çok daha fazla tanınır yapıyor. Temizlik ve Endüstriyel ürünlerde lider markalarla ekonomik ve hesaplı alışverişin adresi olma yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerliyoruz.. Parti malzemelerinden tutunda, temizlik ambalaj ve daha pek çok kategoride eksiksiz ilerlemeye çalışıyoruz. Yeni bir firma olmamıza rağmen insanların bize gösterdiği teveccüh gerçekten bizim çalışma azmimizi daha da kamçılıyor. En iyisi en güzeli ve en hesaplısı için ürün yelpazemiz gün geçtikçe çoğalıyor ve yenileniyor” Diyor. Ne diyelim böylesine başarılı ve yetenek dolu insanların ülkemiz ve şehir ekonomisine kattığı katma değeri de hesap edersek genç başarılı samimi iş kadınlarının öncüsü olan Dilek Yıldırım Hanım gibi müteşebbislerin çoğalması desteklenmesi ve ön planda olması inanılmaz güzel ve muhteşem diyoruz.

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here