NE-NEREDE-NASILYAŞAM

EMLAKTA GÜVEN KAPISI “GLOBAL EMLAK”

Bir emlakçıdan ne isteyebilirsiniz ki ?

Onların profesyonel hizmetleri müşterilerinin onlara duyduğu güvene eklersek gerçekten ilimizde inanılmaz derecede güven veren sizi düşünen bir emlakçınız ve danışman bir portföyünüz var demektir.

İşte karşınızda GLOBAL GAYRİMENKUL DANIŞMANLIK VE İNŞAAT…

Yapı kullanmadan tutunda, kat mülkiyeti takipleri alım satım kiralama kat irtifakı ve daha pek çok çözüm bu kurumun güveniyle hayat buluyor.

Değerli dostumuz İhsan Göktepe’nin amiral gemisi eşliğinde oğlu Nevzat beyle birlikte işinin uzmanı ekip arkadaşlarının deneyimleriyle Global Emlak gerçekten çok önemli işler yapıyorlar.

Her şeyden önce müşterilerinin takdirini kazanan şirket aynı zamanda değerli gayrimenkulleri alıcısından satıcısına kadar her şeyleriyle ilgilenerek kusursuz hizmet sunuyorlar.

Global Emlak aynı zamanda ekonomik ve uygun fiyatlarla yatırımlarınızı gayrimenkullerinizi değerinde alıp satıyor. Yılların tecrübesiyle uzman ellerde değer kazanan Emlaklarınız Global farkıyla değerlerine tam kavuşuyor. Global Emlak Ali Çetinkaya Mahallesi Seyfi Demirsoy Caddesi 54/A üzerinde.. telefonları ise 05321206797  0272 212 40 41

 

 

 

 

 

Please follow and like us:
Pin Share