NE-NEREDE-NASILTURİZM-SAĞLIKYAŞAM

MHP SEZER “BEN DEĞİL BİZ OLMAYA GELİYORUZ”

Afyon’un sorunlarını hep birlikte çözeceğiz, ben değil biz olmaya geliyoruz

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Afyonkarahisar’a katkı sunmak için göreve talip olduklarını belirterek, “Afyonkarahisarlılar olarak şehrimizin sorunlarını hep birlikte çözeceğiz. Ben değil, biz olmaya geliyoruz. İstişare kültürüyle şehrimizi hak ettiği konuma getireceğiz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, beraberindeki partililerle birlikte; Yeşilay Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, Alimoğlu Mermer Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu, Alko Şekerleme Kolaylı Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cevat Kolaylı, iş insanı Ali Arıcı, Altınay Şekerleme sahipleri iş insanları İrfan ve Nedret Altınay, iş insanı Zeki Genelioğlu’nu ziyaret etti. Başkan Adayı Sezer Küçükkurt iş insanları ziyaretleri sonrasında Selçuklu ve Sahipata pazarlarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

AFYONKARAHİSARIMIZI HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

İş insanlarının şehrin ekonomisine ve istihdamına katkı sunduklarının önemle altını çizen Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, “Bugüne kadar hepimiz bu memlekette aynı sorunları birlikte yaşadık, sorunlara birlikte çözüm üretmeye çalıştık. Gücümüz yettiğince, yetkimiz dahilinde bir şeyler yapmaya çalıştık. Ama bugün Milliyetçi Hareket Partisi’nin bize emanet ettiği görev gereğince bu yükü biraz daha fazla omuzlamamız gerekiyor. Ama bu yük, bir kişinin, bir grubun tek başına omuzlayabileceği bir yük değil. Afyonkarahisarlılar olarak hep birlikte bu yüke omuz verebilirsek, bu yükü paylaşabilirsek, istişare kültürünü hâkim kılabilirsek, Afyonkarahisarımız için el ve akıl birliği yapabilirsek şehrimizi hak ettiği noktaya getirebiliriz. Bu görev bilinci içinde, inşallah bundan sonra da hep birlikte Afyonkarahisarımız’a katkı sunmaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

AFYONLU GENÇLERİN YURT DIŞI EĞİTİMİNE DESTEK VERİLECEK

Başkan Adayı Küçükkurt, seçim çalışmalarına akşam saatlerinde ise Uydukent ve Nazmi Saatçi mahallelerini ziyaretle devam etti. Uydukent Mahallesi’nde Zafer Sitesi sakinlerine ile buluşan Sezer Küçükkurt, Nazmi Saatçi Mahallesi’nde ise Uğur Sitesi sakinlerinin misafiri oldu. Kendisine aktarılan sorunları dinleyen ve projeleri hakkında vatandaşlara detaylı bilgiler veren Başkan Adayı Küçükkurt, “Eğitime tam destek olacağız. Yurt dışında eğitim için imkân bulamayan başarılı öğrencilerimizin eğitim sponsoru olunacak. Afyonkarahisarlı gençlerin yurtdışında üst düzey eğitim alabilmesi için çalışmalar yapılacak. İhtiyaç sahibi öğrencilerimiz için YKS ve LGS kursları düzenlenecek. LGS ve YKS dönemlerinde öğrencilerimizin en doğru okul tercihleri yapabilmeleri için imkânlar sağlanacak, tercih hizmetlerinde öncülük yapılacak. Başarılı öğrencilerimiz tatil ile ödüllendirilecek.” diye konuştu.

ACI GÜNLERİNDE HEMŞEHRİLERİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Şule Denk, Belediye Meclis Üyesi Adayı Şükriye Alp ve İlçe Sekreteri Ahmet Alp’in dedesi İbrahim Büyükışıklar ile Sabire Büyükakın’ın cenaze namazlarına katılarak başsağlığı dileğinde bulundu.

AFHAYKO ÜYELERİYLE SKM’DE BİR ARAYA GELDİ

Afyonkarahisar Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği (AFHAYKO) Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt’u MHP Seçim Koordinasyon Merkezinde ziyaret etti. AFHAYKO üyelerinin çalışmaları hakkında bilgiler alan Küçükkurt, dernek mensuplarına Afyonkarahisar ve sokak hayvanları için projelerini anlattı.

Please follow and like us:
Pin Share