NE-NEREDE-NASILYAŞAM

BİR YASİN ÖZKOÇ KLASİĞİ

ALANINDA BİR UZMAN “ÖZKOÇ TİCARET”

Yasin Özkoç… Tam 7 yıldır bu işi yapıyor. Yurt içi ve yurt dışı Karton bardak  üretiminde ve satışında o bir lider marka..

Tabi ki bununla da yetinmeyen değerli iş insanı üreten ve insanlara sunum yapan tavrını ortaya koyarak hem karton bardak yapım ve dağıtımının yanında oto yıkama, lastik satışı ve ikinci el lastik alım satımının yanı sıra, yıkama atölyesinde detaylı temizlik, pasta cila, far temizleme, 2. El jant ve lastik satımı da yapıyor.

KARTON BARDAK İMALATI ONUN İŞİ

Afyonlu iş insanı Yasin Özkoç evli ve dünyalar güzeli bir kızı var. 2. Sanayi sitesinde 30. Ada 1, blokta No: 51 de iş yeri mevcut.

Gerek yurtiçi gerekse yurt dışı karton bardak satışları dahil Kişiye ve kuruma özel tasarımlı karton bardaklar ise gerçekten birer sanat eseri adeta.

Onun başarı dolu dünyasında memleketine ve iş dünyasına sunduğu hizmetler gerçekten göz alıcı. Yaptığı işin kusursuz olması için elinden geleni yapıyor. Uzman insan aynı zamanda profesyonel Özkoç Oto Yıkama ve Oto Kuaför olarak hizmetlerine devam eden değerli dostumuz amiral gemisi olan Karton bardak imalatında ise çoktan kendini aşmış durumda.. Sihirli dokunuşlarla işinin hakkını ekibiyle birlikte mükemmel veriyor. Mutlaka uğrayın hem aracınızı hem de işinizin gereği olan mükemmeliyetçiliğiyle değerli iş insanı sizi özel hissettirerek olası ihtiyaçlarınıza anında cevap versin.

Please follow and like us:
Pin Share