DÜĞÜNLER - ÖZEL ANLARNE-NEREDE-NASILTURİZM-SAĞLIKYAŞAM

YENİLENEN TARZIYLA “ÖZSÜT PREMIUM”

YENİLENEN YÜZÜYLE “ ÖZSÜT PREMİUM”

Geçekten çok şık ve çok rahat elit bir mekan oldu yeşilyol özsüt .

Ve tabi ki yeni adı ”YEŞİLYOL ÖZSÜT PREMİUM”

İlimiz Değerli iş insanları Sadi Çelebi ve Eren Alanı’n sahipliklerini yaptıkları mekân yaklaşık 1 aylık bir tadilat ve iyileştirme çabaları sayesinde 20 kişinin de istihdam sağladığı bir yer haline geldi.

Yeni bölümlerinin eklenmesiyle geniş ve ferah alanların yaratılmasıyla hele ki zeytin ağaçlı maslarıyla ÖZSÜT PREMİUM görsel bir sanatın Country mimarinin buluştuğu ve pek çok Afyonlu insanın dahası ailelerin buluştuğu şık bir mekân haline dönüştü. Tabi ki bu yenilikle birlikte yeni profesyonel personeller işletme müdürleri çikolata reyonu yeni yemek menüleri ve doğal ürünlerin satışı da gerçekleşiyor. Şehre katma değer sağlayan kuruluş sabah kahvaltıları ve enfes yemeklerinde buluşma adresi adeta.

Bununla birlikte görüşlerine başvurduğumuz iş insanları Eren ve Sadi Beyler “Biz mekânımızda farklı yenilenen konseptimizle birlikte, müşterilerimizin dahası misafirlerimizin rahat etmelerini sağlamak, yenilenen menülerimizden ve eşsiz özsüt tatlarımızdan daha çok faydalanmalarını sağlamak için elimizden gelen her türlü yeniliği yapıyoruz. Onların çok memnun kalacakları bir mekanı yaratmak için profesyonel mimarinin yanında yeni ve lezzet dolu menülerimizi yemeklerimizi misafirlerimize sunmayı amaçladık” şeklinde beyanat verdiler.

Bizde son olarak diyoruz ki gerçekten çok şık ve muhteşem bir mekan oldu ellerinize sağlık diyoruz.

 

 

Please follow and like us:
Pin Share