NE-NEREDE-NASILTURİZM-SAĞLIKYAŞAM

OTEL KONFORUNDA KLİNİK “POSVİTAL VETERİNERLİK”

POSVİTAL VETERİNER KLİNİĞİ AÇILDI.

Afyon’da yeni kaliteli ve bir o kadar hayvan dostu veteriner kliniklerine bir yenisi daha eklendi. Sahipliklerini Tevfik Yücel, Hüseyin Çimen ve Cansu Nur Emeksiz’in yaptığı POSVİTAL VETERİNER KLİNİĞİ düzenlenen törenle hizmete girdi. Açılış törenine Veterinerler odası başkanı Nevzat Algan ve AKÜ Veterinerlik bölümü dekanı Turan Civelek te kurdeleyi keserek eşlik ettiler.

OTEL KONFORUNDA KLİNİK

Şehir Merkezinde CHP İl Binası yanında açılan klinikte, açılış öncesi konuşmacılar kurum hakkında çalışmalar hakkında kısa bilgiler verdiler.  Açılış konuşmasında klinik ortaklarından, Veteriner Cansunur Emeksiz ‘’ Bugün açılışını yapmakta olduğumuz kliniğimiz için birkaç ay öncesinden çalışmaya başladık. Kliniğimizde 5 Veteriner Hekim çalışmaktadır. Böyle bir hizmeti kentimize kazandırmak istiyorduk” dedi.

Emeksiz konuşmasında “Pandemi döneminde patili dostlarımızın da önem ve bakımı arttı. Kliniğimizde son model cihazlarımız ile hizmet vereceğiz. Günün her saati açık olacak olan kliniğimizde her şeyin iyi olması için çok uğraş gösterdik’’ dedi.

Klinik açılışına davetliler, Afyon Kocatepe Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi akademisyenleri, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.

 

Please follow and like us:
Pin Share