DÜĞÜNLER - ÖZEL ANLAREN GÜZEL AİLELERNE-NEREDE-NASILYAŞAM

BAYRAKLARDA MUTLU ANLAR

İlimizin sevilen ailelerinden bayrak ailesinde hafta sonu inanılmaz bir heyecan vardı.

Ailenin gözbebeği Zafer Asilin sünnet şöleninde deyim yerindeyse tüm Afyon JURA TERMAL OTEL’e aktı diyebiliriz. Sabaha kadar süren eğlencede davetliler pisti hiç boş bırakmadılar.

Ömür ve Ümit Bayrak çiftinin biricik oğulları Zafer Asil’in sünnet şöleninde kalabalık bir davetli topluluğu Bayrak ailesini yalnız bırakmadılar. JURA TERMAL OTEL de düzenlenen hafta sonu düğününde gerçekten davetliler hem gönüllerince eğlendiler hem de Bayrak ailesi, büyükten küçüğe inanılmaz keyif içindeydiler.

Babaanne Gülsen Hanım ve Dede Zafer beyinde bu güzel akşamda davetlilerle tek tek ilgilenmelerinin yanı sıra, kuş sütünün bile eksik olmadığı davette ev sahipleri Ömür ve Ümit Bayrak çifti de biricik oğulları Zafer Asilin erkekliğe adım attığı gecede masaları dolaşarak misafirleriyle tek tek ilgilenirlerken, sahne alan sanatçılar da geceye katılan davetlileri coşturasıya eğlendirdiler.

Gecede Afsiad başkanı Kadir Sayın ve ailesi de hazır bulunurken, iş insanları, firma sahipleri eğitim camiasının yanı sıra kalabalık davetli topluluğu geç saatlere kadar pisti bir an olsun boş bırakmadılar.

 

 

Please follow and like us:
Pin Share