DÜĞÜNLER - ÖZEL ANLAREN GÜZEL AİLELERNE-NEREDE-NASILTURİZM-SAĞLIKYAŞAM

LEZZET DURAĞI” DİLEK UNLU MAMULLER”

Bu kadar mı lezzetli olur Bu kadar mı enfes olur.. Kıymalı patlıcanlı gözlemeden tutunda, kaymaklı ballı tahinli ve cevizli gözlemelerden tutunda patatesli ıspanaklı ve daha pek çok çeşit Dilek ablamızın maharetli ellerinden lezzet adeta fışkırıyor.

İşletmemiz bedesten girişinde ve her anı kalabalık. Dilek Arıkoğlu sahibi  ve eski yağ halinde işletmenin imalathanesi de mevcut. Toplam 10 yakın eleman çalışıyor Adeta bacasız fabrika gibiler. İşletme yöneticisi Şerife ablamız ve çok değerli çalışanlar dahası un mamullerinde uzman olan hanımlar ilimizde adeta yüz akı durumundalar.. Yapmış oldukları çeşitli un mamullerinin en doğalını en organiğini ve en lezzetlisini yapmak için adeta sözleşmişler. Bükmeler katmerler gözlemelerin sınırsız çeşidini biz bile görünce çok şaşırdık. Zaten ilimize gelen ulusal kanalların ilk uğrak noktalarından biri olmayı çoktan başarmış durumdalar.

Samimiyetleri gülen yüzleri neşeleri ve ekonomik oluşlarının yanı sıra yapmış oldukları malzemelerle doymamanız mümkün değil..

Hani içine sevgi katıyoruz lafı burada gerçekten boş değil.. Siparişleriniz içinse 05416798929 nolu telefonu arayıp misafirlerinizi gönlünüzce lezzetli ağırlamak sizin elinizde..

 

Please follow and like us:
Pin Share