EN GÜZEL AİLELERKÜLTÜR-SANATNE-NEREDE-NASILŞIK ERKEKLERYAŞAM

CAM FİLM SİHİRBAZI “FATİH AYDIN”

Cem Yılmaz’ın afyon versiyonu mu desek, Ata Demirer’in kankisi mi desek, Şafak Sezer’in kardeşimi desek. En nihayetinde Araç cam film ve kaput koruma sektöründe tek başına lider desek kesinlikle abartmış olmayız.

Fatih Aydın ustamız inanılmaz renkli kişiliği ve herkesi tebessüm ettiren haliyle, müthiş esprileriyle, taklitte ki olağanüstü yeteneğiyle canı ciğeri oğlu Miraç’ıyla çok ama çok farklı bir kişilik. Onun yanında can sıkıntısı moral bozukluğu hele hele aracınızda ki sorunları profesyonel anlamda gideren yapısıyla muhteşem bir usta.. Aslen İstanbullu olan ama ne zaman sorsalar Ben afyonluyum kardeşim diyen son derece mütevazı bir kişilik.

Onun araç film kaplama ve kaput koruma alanında ki yeteneğini bilmeyen yoktur diye düşünüyoruz. Şu sıralar hem tatlı bir telaşı var hem de çok heyecanlı. Neden diye sorarsanız? Kalbinin sahibi her şeyi Goncasıyla dünya evine girme telaşı ve mutlu bir aile özlemini yaşıyor. Bu arada korkunç derecede)) bir GALATASARAY hayranı ve taraftarı.. Ne var kalbinde diye sorsalar sanırız 3 şey diyecektir. OĞLU MİRAÇ, KALBİNİN SAHİBİ GONCA HANIM VE ÖLENE KADAR GALATASARAY..

 

 

Please follow and like us:
Pin Share