EN GÜZEL AİLELERTURİZM-SAĞLIKYAŞAM

TARIMIN YÜZ AKI “EMİNE DERYA AŞKINER”

ZİRAATÇİLER BULUŞTU” EMİNE AŞKINER”

Değerli insan Tarım il müdürlüğünde görevli Emine Derya Özdemir Aşkiner, değerli eşi İhsan Mahir Aşkıner ve Necmi Birim ile birlikte Taş Medrese’deler.

Bakın Değerli Başkan Emine Hanım neler söylemiş” Mersin Ziraat Mühendisleri Odası Başkanımız Necmi BİRİM ve arkadaşları ile Afyon’umuzda Kooperatifçilik ile ilgili bir seminer için geldiklerinde bizleri de ziyaret ettiler. Kısa sürede ülkenin Tarımsal durumu, kooperatifçilik, meslekteki sorunlarımız, deprem bölgesinde yaşanılan sorunlar ile ilgili sohbet etme şansımız oldu. Güzel ziyaretiniz için teşekkür ederiz Necmi Başkanım…

Şehrin değerli ve çok önemli insanlarından Emine Derya Özdemir Aşkıner’i kısaca tanımak gerekirse” Afyon Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Evrak’ta Toprak ve Su Numune Kabul ve Analiz Sonuçları Yorumlama da bulundu.

Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde ziraat mühendisi yapan değerli insan. TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Afyonkarahisar İl Temsilciliği’nde İl Temsilcisi.

Afyon Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Toprak, Bitki ve Su Analiz Laboratuvarı’nda Laboratuvar Birim Sorumluluğu yaparken, Öncesi Sinanpaşa Tarım İlçe Müdürlüğü’nde Tar-Gel di.

Mustafa Kemal Üniversitesi’nde Ziraat Fakültesinde – Toprak (Yüksek Lisans) okudu. Çanakkale On sekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fak. Toprak Bölümü (LİSANS)’da bitirdi.

Öğrenim hayatı ise İzmir konak İnönü Lisesi’nde başladı. Afyonkarahisar’da yaşıyor. Memleketi Afyonkarahisar. İhsan Mahir Aşkıner ile evli olan değerli insan Deyim yerindeyse “TOPRAK ANA” sıfatını çoktan hak etmiş durumda..

Please follow and like us:
Pin Share