DÜĞÜNLER - ÖZEL ANLAREN GÜZEL AİLELERNE-NEREDE-NASILYAŞAM

EFSANE SÜNNET ŞÖLENİ “ DERİNLER”

Gerçekten sezon sonu kapanış gibi muhteşem bir sünnet şöleniydi. Muazzam hazırlanmış, en ufak bir detay atlanmamış, gelen konukların rahatı ve keyiflerinin yanı sıra, çocukların bile müthiş bir keyif aldığı bu özel sünnet şöleni ilimizin belki de en muhteşem bir sünnet şöleni olarak tarihe kesin geçti diyebiliriz.

İlimiz tanınmış iş insanlarından Flora Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Derin ve değerli eşi Sümeyye Derin çiftinin biricik oğulları Muzaffer Efe ve Alperenin sünnet şöleni deyim yerindeyse Rio karnavallarını aratmadı. Eğlencenin ve müzik ziyafetinin hâkim olduğu gecede konuklar gönüllerince eğlenerek âdeta kurtlarını döktüler.

MARVEL KAHRAMANLARI SAHNEDE

Akrones termal otelde Kocatepe salonunda gerçekleşen gecede Derin çifti tüm konuklarını kapıda karşılarken, misafirlerinin çocuklarının canları sıkılmaması adına çocuk animasyonları ve Marvel kahramanlarını da onların hizmetine sundular. Batman, örümcek adam, Transformers, Garfield oyun alanları boyama stantları ve daha nice sevimli kahramanlar gelen konukların çocuklarıyla ilgilenirken, Ankaralı oyun havaları, Dansçı guruplar, sevilen İstanbullu gurup Motto’nun yanı sıra sanatçı Veli Erdem de pistte bulunan misafirleri gecenin geç saatine kadar coşturdular.

Sünnet Şöleni Gece geç saatlere kadar sürerken, genç çift Ertuğrul ve Sümeyye hanımın pistte Ankara oyun havalarındaki muhteşem oyunları ise davetlilerden müthiş alkış aldı. Kesilen pastaların ardından Sünnet çocukları Muzaffer Efe ve Alperenin ise zeybek havaları gerçekten görülmeye değerdi.

 

 

Please follow and like us:
Pin Share