DÜĞÜNLER - ÖZEL ANLARNE-NEREDE-NASILYAŞAM

31 MART’TA GEREKEN YAPILACAK

31 MART’TAN SONRA GEREKENLERİ YAPACAĞIZ’

Yeşilyol ve Kurtuluş caddelerindeki esnafı ziyaret eden İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye başkan adayı Alper Yağcı, başarılı bir esnaf turu gerçekleştirdi. Alper Yağcı, bu turda hem esnafın derdini dinledi hem de çözüm için sözler verdi.

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye başkan adayı Alper Yağcı yeşil yol ve Kurtuluş caddesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Yağcı esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Esnaf ziyareti sırasında konuşan İYİ Parti Yağcı esnafımız gerçekten dertli. Artık bu siyasi bir söylem olmamalı. Esnaf müşteri istiyor. Afyonkarahisar’ımızın hali gerçekten içler acısı.

Esnafın dükkân kiraları ve müşterinin olmamasından dolayı dertli olduğunu dile getiren İYİ Beledi Başkan Adayı Alper Yağcı, “Bizde esnaf olduğumuz için esnafın problemini sıkıntısını iyi biliyoruz. Bu yaptığımız esnaf ziyaretinde esnaf kiradan dolayı dertli, müşterisizlikten dertli. Sosyal yaşamı bitirdiğiniz zaman aslında ticareti de bitiyorsunuz. Şehirde sosyal yaşamı ne kadar canlı tutarsak, hareketliliği sağlarsak esnafta o kadar mutlu olacaktır. Bizler esnaf olduğumuz için bunun çözümünü biliyoruz. İnşallah 31 Mart’tan sonra gerekenleri yapacağız.

Hemşehrilerimize Afyonkarahisar’ımız için yapacaklarımızı anlatmaya, liyakat ve adaletle kapılarımızı tüm hemşehrilerimize açarak bu şehri yönetmeye talip olduğumuzu göstermeye devam ediyoruz. Esnaf ziyaretlerimizde çok güzel tepkiler alıyoruz. Bana teveccüh gösteren hemşehrilerime söz veriyorum, duyulan güveni boşa çıkarmayacağım.

 

KENTSEL DÖNÜŞÜM VURGUSU: İSTİŞARE VE ORTAK AKIL ÖN PLANDA!

Afyonkarahisar Kentsel Dönüşüm Dayanışma Derneği, kentsel dönüşüm meselelerinde aktif rol oynayan bir kuruluş olarak, konuyla ilgili önemli bir ziyarete ev sahipliği yaptı. Dernek başkanı Serhat Tugan, başkanlık yarışındaki adaylardan biri olan Alper Yağcı’yı ağırlayarak, kentsel dönüşüm konusunda şimdiye kadar gerçekleştirilen çalışmalara dair bilgi paylaşımında bulundu. Başkan Tugan, kentsel dönüşüm sürecinde vatandaşlarla istişare yapmanın ve onlara çeşitli opsiyonlar sunmanın gerekliliğine vurgu yaptı.

 

Bu toplantı sırasında, dernek yönetim kurulu üyeleri ve yerel mahallelerin muhtarları da hazır bulundu. Kasımpaşa mahalle muhtarı Abdullah Tugan ve Mecidiye mahalle muhtarı Deniz Özcan gibi katılımcılar, sürece dair görüşlerini ve önerilerini dile getirdiler.

Öte yandan başkan adayı Yağcı, kentsel dönüşümün şehrin kanayan yaralarından birisi olduğunu belirtti ve bu konunun gündemden düşürülmemesi gerektiğinin altını çizdi. Yağcı, eğer seçilirse, göreve başladığı ilk andan itibaren kentsel dönüşümün en üst sıralarda yer alacağının sözünü verdi. Ayrıca, vatandaşların menfaatlerinin her zaman korunacağına, itiraz ettikleri hiçbir kararın altına imza atılmayacağına ve meydana gelebilecek mağduriyetlere izin verilmeyeceğine dair taahhütte bulundu. Yeni dönemde ortak akıl ile hareket edileceği mesajını verdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please follow and like us:
Pin Share