NE-NEREDE-NASILYAŞAM

AFYONUN EVLADI ÖZKAYA VATANDAŞLARLA

ÖZKAYA, İLÇELERDE VATANDAŞLARLA BULUŞUYOR.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, 31 Mart Yerel Seçimleri nedeniyle çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçe ve Beldelerde ziyaretler gerçekleştiren Milletvekili Özkaya, AK Parti adayları için vatandaşlardan destek isterken, SKM Açılışları, Esnaf Ziyaretlerinde partilileri ve teşkilatlarla bir araya geliyor. Bolvadin Dişli, Özburun, Bolvadin Merkez, Sultandağı Dereçine, Yeşilçiftlik, Sultandağı Merkez ve Çay ilçelerinde yoğun programlar gerçekleştiren Milletvekili Özkaya, buralarda önemli açıklamalar yaparak, 31 Mart seçimlerine yönelik vaatler verdi.  AK Parti’nin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde önemli projeleri Afyonkarahisar’ın dört bir yanında hayata geçirdiğini ifade eden Milletvekili Özkaya, “Milletimizden aldığımız güç ile Afyonkarahisar Merkez, İlçe, Belde ve köylerimizde hayal edilemeyen projeleri hayata geçirdik. Yerel Yönetimler ve Merkezi Hükümetin uyumu sayesinde beldelere dahi doğalgaz gibi hizmeti getirmeyi başardık. Şimdi önümüzdeki hedefimiz Beldelerimizin tamamına doğalgazı ulaştırmak olacak. Şuanda bazı beldelerimizde doğalgaz çalışmaları başladı, AK Parti olarak vaadimiz tüm beldelerimizde doğalgaz ile vatandaşlarımızı buluşturmak olacak. Bu muhalefetin hayalinde bile olmayan proje. İlçelerimize ve beldelerimize sosyal, kültürel ve ekonomik durumlarına göre özgün projeleri hayata geçiyoruz. İnşallah 31 Mart sonrasında yine Afyonkarahisar başta olmak üzere 60 belediyemizde hizmet ve eser siyasetimiz ile yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Konuşmalarında muhalefete de yüklenen Milletvekili Özkaya, CHP’nin kent uzlaşısı adı altında HDP/DEM gibi partiler ile yaptığı ittifağı eleştirerek, “Söylem kurnazlığı ile CHP terör ile arasına mesafe koyamayan partiler ile bir araya geliyor. Ülkemizin birliğini, bekasını tehdit eden yapıları milletimiz çok iyi biliyor. Bir hanımefendi Afyon’da milliyetçi kesiliyor. Grupbaşkanvekili olduğu partiden değilde sanki farklı bir partiden adaymış gibi havası var. Milletimiz ona da sandıkta güzel bir cevap verecek. Ankara’da DEM’lenip, Afyonkarahisar’da milliyetçilik yapmakla olmuyor bu işler. Milletimizin kantarı belindedir. Kendisine hizmet edeni, kendisine sahip çıkanı da, ülkesinin birlik ve bütünlüğünü sırf koltuk için satanı da çok iyi bilir. Tüm bu yapılara karşı AK Parti Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimizin desteği ile hizmet ve eser siyasetinden ödün vermeden, ülkemizin birlik ve beraberliğini koruyarak yoluna devam etmektedir.” Dedi.

AK Parti tarafından bir çok hayalin gerçeğe dönüştüğüne dikkat çeken Milletvekili Özkaya, “AK Parti vizyonu ile TOGG, TCG Anadolu, SİHA’lar, İHA’lar yapılırken bu muhalefet hepsine karşı çıktı. daha dün ilk test uçuşunu yapan Milli Muharip Uçağımız KAAN’ın ilk parçasına kalorifer peteği diye dalga geçen yine CHP idi. Milletimiz bunları unutmaz” diyerek, AK Parti adaylarına destek istedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, 31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor.

Dinar, İhsaniye Kayıhan ve Merkezde seçim çalışmaları gerçekleştiren Milletvekili Özkaya, AK Parti SKM açılışları ile teşkilatları ve vatandaşlarla buluşuyor. Türkiye’nin çok önemli bir eşikte olduğunu ifade ederek, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemiz büyük bir dönüşüm yaşıyor. Şu anda çok önemli bir eşikteyiz. Türkiye savunma sanayinde önemli atılımları AK Parti’nin istikrarlı hükümetleri sayesinde gerçekleştiriyor. İnşallah bu aşamaların sonrasında savunmada, ekonomide ve bir çok alanda tam bağımsız, kendi kendine yeten bir ülke olacağız. Bunu Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve milletimizin ona olan güvenine borçluyuz” dedi.

31 Mart seçimleri için hayal vaatler ile vatandaşın aldatılmaya çalışıldığına dikkat çeken Milletvekili Özkaya, muhalefet adaylarının Afyonkarahisar ve ilçelerini tanımadığını belirterek, “Halk ile seçimden seçime bir araya gelen, çok bağırınca halkın yanında olduğunu düşünenleri 31 Martta büyük bir hüsran bekliyor. Milletimiz her zaman yanında olan, onların refah ve yaşam kalitesini yükselten gerçek belediyecilik anlayışından ve AK Parti’den büyük bir memnuniyet duyuyor. Hükümetlerimiz ve belediyelerimiz halkımızın hayatını kolaylaştırmak için önemli çalışmaları hayata geçiyor, İnşallah bu yolda çalışmalarına devam edecek” dedi. Her alandaki dev atılımların yanı sıra bazı sorunlarında yaşandığının altını çizerek, tüm sıkıntıların çözüm adresinin yine AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın olduğunu belirten Milletvekili Özkaya, “Elbette sorunlarımız var. Ekonomik, sosyal sıkıntılarımız var. Emeklililerimiz dar gelirlerimizin bir kısmı zorluklarla karşı karşıya. Bunlarla ilgili de Sn. Cumhurbaşkanımız çözüm noktasında yapılacak çalışmalar için talimatı ilgili bakanlıklara verdi. İnşallah milletimiz ile birlikte hepsinin üstesinden geleceğiz” dedi.

Afyonkarahisar’ın önümüzdeki 5 yılda AK Parti Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay yeni döneme merhaba diyeceğini ifade eden Özkaya, “Ak Parti olarak Afyonkarahisar’daki 60 belediyeyi alarak milletimize merkezi hükümet ile yerel yönetimin uyumu sayesinde muazzam hizmet ve eserleri sunmak istiyoruz. Afyonkarahisar’da da Başkanımızın çok önemli şehrimizin trafik, ekonomik, kentsel dönüşüm ve sosyal anlamda sorunlarını ortadan kaldıracak projeleri var. İnşallah Afyon yine Cumhurbaşkanımız liderliğinde AK Parti’den yana tarihi bir tavır ortaya koyacak. Ben buna inanıyorum” dedi.

Please follow and like us:
Pin Share