NE-NEREDE-NASILYAŞAM

İYİ PARTİ İSCEHİSAR’DA SKM AÇILIŞI YAPTI

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İscehisar’da Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı. Açılış töreninde ev sahipliğini İscehisar İlçe Başkanı Necmi Özsarı ve İscehisar Belediye Başkan adayı Abdurrahman Kılıçarslan yaptı.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim öncesinde saha çalışmalarına ağırlık veren İYİ Parti İl Yönetimi, ilçelerde Seçim Koordinasyon Merkezleri açmaya devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun’un tam destek verdiği seçim çalışmaları İYİ Parti’nin gücüne güç katıyor. Bu kapsamda İscehisar ilçesinde gerçekleştirilen SKM açılışı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

İSCEHİSAR ADAYIMIZA GÜVENİYORUZ

Seçim Koordinasyon Merkezi açılışının ardından katılımcılara pilav ve ayran ikramı yapıldı. Organizasyon sonunda bir açıklama yapan İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, il merkezi ve ilçelerde adaylarına güvenin tam olduğunu belirterek her geçen gün parti olarak güçlendiklerini söyledi.

İYİ Parti İscehisar Belediye Başkan adayı Abdurrahman Kılıçarslan’ın ilçede sevilen ve sayılan biri olduğunu belirten Mısırlıoğlu, açıklamasına şöyle devam etti:

“İscehisar’ımız Afyonkarahisar ekonomisinin yapı taşlarından biridir. Buradaki tarımsal faaliyetler ve sanayi sektörü şehrimizin dışa açılan ticari yönüdür. İscehisar’ın tam da Abdurrahman Kılıçarslan gibi bir belediye başkanına ihtiyacı var. Bu ilçenin desteklenmesi ve yatırımların bu ilçeye çekilmesi gerekir. İlçedeki girişimcilerin de hem içe hem de dışa atacağı adımlar kolaylaştırılmalıdır. Bu hususta biz İYİ Belediyecilik anlayışını yaygınlaştıracağız. Adayımızın sonuna kadar arkasındayız. Bizlerden desteğini esirgemeyen hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyor, açmış olduğumuz Seçim Koordinasyon Merkezi’nin hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

 

Please follow and like us:
Pin Share