NE-NEREDE-NASILYAŞAM

CHP KÖKSAL “BELEDİYE PERSONELİ BİZE EMANET

Köksal: Hiçbir emekçi arkadaşımızı işten çıkarmayacağız, zorla emekli etmeyeceğiz

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar Belediyesi personellerini ziyaret ederek asılsız iddialara inanmamalarını gerektiğini söyledi. Köksal, “Belediyede çalışan hiçbir emekçi arkadaşımızı işten çıkarmayacağız. Zorla emekli etmeyeceğiz. YÜNTAŞ’ta çalışan işçi arkadaşımızın en düşük maaşı 30.400 lira olacak ve işçilerin arasındaki maaş ayrımı kalkacak. YÜNTAŞ’ta çalışan işçilere 52’lik tediye ödemeleri de yapılacak” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili, Afyonkarahisar Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, her fırsatta esnafa danışmadan karar alınamayacağını söyleyerek, “Benim Belediye Başkanlığı dönemimde kimsenin hakkı yenmeyecek, hiçbir iş oldu bittiye getirilmeyecek. İşin muhatabından fikir almadan adım atmayacağız.” dedi.

AYAK SESLERİMİZDEN KORKANLAR ÇELME TAKMAYA KALKIYORLAR

Afyonkarahisar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü ile Sosyal Tesisler ve Devlet Parkı’nda çalışan personelle bir araya gelen Köksal, ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Belediyede çalışan hiçbir emekçi arkadaşımızı işten çıkarmayacağız. Zorla emekli etmeyeceğiz. YÜNTAŞ’ta çalışan işçi arkadaşımızın en düşük maaşı 30.400 lira olacak ve işçilerin arasındaki maaş ayrımı kalkacak. YÜNTAŞ’ta çalışan işçilere 52’lik tediye ödemeleri yapılacak. Emekçi arkadaşlarımızı ziyaret ederek onlara asılsız iddialara inanmamalarını söyledik. Ayak seslerimizden korkanlar asılsız iddialarla bize çelme takmaya çalışıyorlar. Ama bu kirli oyunlara bu millet artık kanmıyor.”

HAKLININ HAKSIZDAN, YOKSULUN ZENGİNDEN FARKI OLACAK

Köksal, Afyonkarahisar’ın her köşesine gerçek belediyecilik hizmeti verileceğinin altını çizerek açıklamasına şöyle devam etti: “Gerçek belediyecilik herkese eşit hizmet sunmakla olur. O lobisi bu lobisi diye nabza göre şerbet vermek iki yüzlülükten başka bir şey değildir. Biz liyakatli, yürekli, adaletli belediyecilik yapacağız. Bizim dönemimizde hiç kimsenin birbirinden farkı olmayacak. Sadece haklının haksızdan farkı olacak. Yoksulun zenginden farkı olacak.”

Please follow and like us:
Pin Share