NE-NEREDE-NASILTURİZM-SAĞLIKYAŞAM

ULUÇAY” ZAFER YOLU SANAL MÜZE HAYATA GEÇECEK

ULUÇAYDAN MİLLİ SPORCULARA DESTEK  

Uluçay futbolcu akademisi kuracak, milli sporculara 5000 bin TL destek sağlayacak

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay gerçekleştireceği projeleri arasında yer alan ‘Futbolcu Akademisi’ ve ‘Milli Sporculara 5000 TL Nakdi Destek’ projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, şehrin spor potansiyelini en üst seviyeye çıkarmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Uluçay bu kapsamda ‘Futbolcu Akademisi’ ve ‘Milli Sporculara 5000 TL Nakdi Destek’ projesini hayata geçirecek.

“Gençlerimizin potansiyellerini üst seviyeye taşımak için Futbolcu Akademisi kuracağız”

Uluçay, futbolun gençler arasında popülerliğini koruduğunu ve sporun bir araç olarak gençlerin gelişiminde kritik bir rol oynadığını vurgulayarak, “Futbolcu Akademisi projemizle spor şehri Afyonkarahisar’ımızda genç yeteneklerimiz için hem konaklayabilecekleri hem de antreman yapabilecekleri alanlar oluşturacağız. Bu doğrultuda, Afyonkarahisar’da futbolcu adaylarının eğitim alabileceği modern bir Futbolcu Akademisi kuracağız. Akademi, gençlerin futbol yeteneklerini geliştirmeleri için teknik eğitimler, fiziksel kondisyon çalışmaları ve mental destek hizmetleri sunacak. Gençlerimize sadece futbol becerilerini değil, aynı zamanda disiplin, liderlik ve takım çalışması gibi önemli değerleri de kazandıracağız. Sporun gençlerimizin hayatında pozitif bir etki yaratmasını ve potansiyellerini en üst seviyede kullanmalarını sağlayacağız” dedi.

“Milli sporcularımızın her zaman destekçisiyiz”

Uluçay’ın bir diğer önemli projesi ise milli sporculara yönelik nakdi destek sağlamak. Uluçay, şehrimizi temsil etmek için başarıyla mücadele eden sporcuların, şehrimizi temsil ederken aldıkları gururu ve başarılarını yerel yönetimler olarak destekleyeceklerini belirterek, milli sporculara 5 bin TL nakdi destek sağlanacağını ifade etti.

Uluçay, “Milli sporcularımızın başarıları bizim için gurur kaynağıdır. Onların daha fazla başarı elde etmelerini sağlamak ve desteklemek amacıyla bu projemizi hayata geçireceğiz. Bu kapsamda milli sporcularımıza 5000 TL nakdi destek sağlayacağız. Sporcularımızın yanında olduğumuzu ve onların her zaman destekçisi olduğumuzu göstermek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Uluçay’ın ‘Zaferin Yolu Sanal Müze’ projesi tarihi değerlere ev sahipliği yapacak

Ak Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay gerçekleştireceği projeleri arasında yer alan Zaferin Yolu Sanal Müze projesi hakkında açıklamada bulundu. Uluçay açıklamasında, “Şehrimizin zengin kültürel mirasını sanal ortamda keşfetmek isteyen herkes, her zaman ve her yerden bu müzeyi ziyaret edebilecek” dedi.

Uluçay açıklamasında, “Afyonkarahisar’ımızın tarihî mirasını modern teknolojiyle birleştirecek olan projemizle şehrimizin kültürel zenginliğini daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyoruz. Büyük Zafer Başkomutanlık Meydan Muharebesi ‘Zaferin Yolu’ artırılmış gerçeklik ve sanal gerçeklik teknolojisi ile tur yaptıracak sanal müzemiz istiklal tanıtım merkezinde ziyaretçilerimize hizmet vererek Cumhuriyetimizin kurulduğu topraklara ayrı bir değer katacak.

Afyonkarahisar, tarihi boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, zengin bir kültürel birikime sahip bir şehir.  Bu mirası korumak ve gelecek nesillere aktarmak bizim için son derece önemlidir. Bu projeyle, Afyonkarahisar’ın tarihî dokusunu korurken, aynı zamanda teknolojiyi kullanarak daha geniş kitlelere erişmeyi hedefliyoruz. Şehrimizin zengin kültürel mirasını sanal ortamda keşfetmek isteyen herkes, her zaman ve her yerden bu müzeyi ziyaret edebilecek” şeklinde konuştu.

 

Please follow and like us:
Pin Share