DÜĞÜNLER - ÖZEL ANLARNE-NEREDE-NASILYAŞAM

MHP SEZER” PROJELERİMİZ SAĞLAM VE YERE BASIYOR

Ayağı yere basmayan, kaynağı oluşturulmamış, detayları çalışılmamış hiçbir projemiz yok

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, ayağı yere basmayan, kaynağı oluşturulmamış yeri tespit edilmemiş, detayları çalışılmamış hiçbir projesinin olmadığını belirterek, “Projelerimizi gerçekleştirmede kaynakla ilgili hiçbir problemimiz yok. Afyonkarahisar Belediyesi’nin mevcut bütçesi, mevcut imkânları ve ilaveten Cumhur ittifakı vasıtasıyla şehrimize sağlanacak olan artılar bizim bahsettiğimiz vaat ettiğimiz üzerinde çalıştığımız projelerin hepsini hayata geçirmeye yetecektir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt beraberindeki partililerle birlikte, 2. Küçük Sanayi Sitesi, Çayırbağ Tekstil Atölyesi, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Afyonkarahisar Şube Başkanlığı, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Afyonkarahisar Şube Başkanlığı, Afyonkarahisar Ülkü Ocakları üniversite teşkilatı ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği mensuplarıyla bir araya geldi.

KÖKLÜ BİR TEŞKİLATIZ HAZIRLIKLARIMIZ TAMAM

Ayağı yere basmayan, kaynağı oluşturulmamış yeri tespit edilmemiş, detayları çalışılmamış hiçbir projesinin olmadığını söyleyen Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, “Bunlarla ilgili MHP’nin 55 yıllık geçmişi olan bir parti teşkilatı olarak oturmuş sağlam bir yapısı olan teknik kadroları, bürokratik kadroları vardır. Gerçekten köklü bir teşkilat yapısına sahip bir partiyiz. Sanmayın ki bu söylediklerimizi biz sadece oturduk bir gece aklımıza geldi de bunları böyle yapalım diye ortaya çıktık. Böyle bir şey söz konusu değil. Bu birçok süzgeçten geçti. Partimizin kadrosunda yer alan teknik insanlarımızın, bürokraside birçok kademe geçirmiş arkadaşlarımızın süzgecinden geçtikten sonra kamuoyuna biz bunları lanse ettik. Afyonkarahisar’da projelerini ilk açıklayan kadro biz olduk. İlk ekip biz olduk. Bizim projelerimiz açıklandıktan sonra diğer siyasi partilerdeki arkadaşlarımız küçük nüans değişiklikleriyle bunları kamuoyuna ilan ettiler. Bunun üzerine birkaç ilave yaptılar. Biz bundan da gocunacak değiliz. Hatta şimdiden şehrimize hizmet etme noktasında aşama kat ettiğimizi düşünüyoruz. Sorunları doğru tespit ederek, çözüm önerilerini doğru ortaya koymuşuz ki diğer arkadaşlarımız da bundan esinlenerek hemşerilerimize bir şeyler söylemeye çalışıyorlar.” ifadelerini kullandı.

KAYNAK PROBLEMİMİZ YOK

Projelerini gerçekleştirmede kaynakla ilgili hiçbir problem olmayacağını söyleyen Başkan Adayı Küçükkurt, “Afyonkarahisar Belediyesi’nin mevcut bütçesi, mevcut imkânları ve ilaveten Cumhur ittifakı vasıtasıyla Afyonkarahisar’a sağlanacak olan artılar bizim bahsettiğimiz vaat ettiğimiz üzerinde çalıştığımız projelerin hepsini hayata geçirmeye yetecektir. Bu noktada hiçbir endişemiz yoktur. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Büyük afetler gibi engellerle inşallah karşılaşmayalım. Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyük bir devlettir. Oturmuş bir sistemi vardır. Afyonkarahisar Belediyesi’nin kuralları, nizamları, yönetmelikleri bellidir. Bunlar çerçevesinde uzman isimlerle liyakatli ekiple bu çalışmaları yürüttüğünüz zaman hiçbir problem olmayacaktır.” diye konuştu.

KARANFİL DAĞITTILAR

Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu, MHP KAÇEP Başkanı Av. Nesrin Çelikbilek, KAÇEP Üyesi Kadınlar ve partililerle birlikte Sevgi Yolu, 2. Dumlupınar, Kurtuluş Caddesi, Ordu Bulvarı ve Yeşilyol’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlara karanfil dağıttılar. Başkan Adayı Küçükkurt, başta şehit anne ve eşleri olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tekrar kutlayarak, “Kadın annedir, kadın vatandır, kadın ülkedir, kadın gelecektir, kadın gelecek nesillerin teminatıdır. Milli ve manevi değerlerimizin, kültür ve geleneklerimizin en kıymetli taşıyıcıları hiç şüphe yok ki kadınlarımızdır.” dedi.

IŞIKÇI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

MHP Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, geçirdiği beyin kanaması sonrası tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Afyonkarahisar’ın sevilen öğretmenlerinden, Akçin İlkokulu Müdürü MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci’nin de kayınbiraderi olan Yakup Kadri Işıkçı’nın Sinanpaşa İlçesi’ne bağlı Taşoluk Beldesi’nde düzenlenen cenaze namazına katılarak ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi.

Please follow and like us:
Pin Share