NE-NEREDE-NASILYAŞAM

VEKİL ARSLAN “SİZ DEĞİLMİYDİNİZ FEZLEKELERİ YIRTAN

“Siz değil miydiniz daha düne kadar bağıra bağıra HDP’lilerin fezlekelerini yırtan”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan Başmakçı ve İscehisar ilçelerinde ziyaretlerde bulundu. Burada yaptığı açıklamada “Siz değil miydiniz HDP’lilerin fezlekeleri meclise geldiğinde avazınız çıktığı kadar bağıra bağıra onları savunup o fezlekeleri yırtan! Bu millet sizi de eş başkanınızı da bilir” dedi.

Milletvekili Dr. Hasan Arslan, “Bugün Başmakçı ve İscehisar ilçemizin güzel beldesi Seydiler’de hemşehrilerimizle bir araya geldik. Belediye başkan adaylarımızla sahada kolkola gönül gönüle çalışarak vatandaşlarımızın, aziz hemşerilerimizin desteğini istedik. Gösterdikleri teveccüh dolayısıyla çok teşekkür ediyorum. Biz AK Parti’nin birer neferi olarak gece gündüz dur durak demeden memleketimizin her bir noktasına yatırım yapmanın gayreti içerisindeyken birileri çıkıp DEM Partinin Afyonkarahisar’da olmayan teşkilatı için sözde aklınca milliyetçilik yapmaya çalışıp “partilileri belediyeye sokmayacağım” diyor. Sonra da “aman başkanım düzelt” deyip genel başkanına konuyu arz ediyor” dedi.

Köksal’a eş başkan mesajı

Arslan sözlerine şöyle devam etti; Daha düne kadar HDP’lilerle oturup HDP’lilerle kalkan bu hanımefendi bir anda Afyonkarahisar belediye başkan adayı olunca ne olduysa milliyetçi oluverdi. Siz değil miydiniz daha düne kadar DEM Partililerle bir araya gelip LGBT’lilerle oturup aynı masada basın açıklaması yapan. Siz değil miydiniz HDPlilerin fezlekeleri meclise geldiğinde avazınız çıktığı kadar bağıra bağıra onları savunup o fezlekeleri yırtan! Siz değil miydiniz “Cumhuriyet Halk Partisi herkesin partisidir” diyerek HDP’ye mesaj veren! Ne oldu da bugün Afyon’da söylem değişikliğine gittiniz. Şunu bilmenizi isterim ki Afyonkarahisar halkının kantarı belindedir. Sizin Ankara’da ne dediğinizi de bilir, Afyon’da nasıl bir dil kullandığınızı de bilir. Sizin eşbaşkanınızı da bilir! O yüzden sizin 75 yıldır sandığa gömülme serüveninizin 76. yılı Allah‘ın izniyle sosyal medya deyimi ile yükleniyor. Kısaca istediğiniz kadar heykel vaad edin, istediğiniz kadar sesinizi yükseltin yine sandığa gömüleceksiniz!

Please follow and like us:
Pin Share