NE-NEREDE-NASILTURİZM-SAĞLIKYAŞAM

ULUÇAYDAN ÇOCUKLARA MUHTEŞEM PROJE

Uluçay, “Yakın zamanda belediye çalışanlarına müjde vereceğiz”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, belediye çalışanlarına yapacağı maaş zammı ile ilgili olarak açıklamada bulundu. Uluçay yaptığı açıklamada, “Çalışanlarımız müsterih olsun, yakın zamanda müjdeli bir açıklama yapacağız” dedi.

Uluçay açıklamasında, “Afyonkarahisar Belediyesi bünyesinde çalışan her bir işçimiz ve memurumuz mesai arkadaşlarımız olacaktır. Dolayısıyla onların refahı huzuru ve mutluluğu bizim için çok kıymetlidir. Belediyemiz bünyesindeki ve şirketlerine bağlı olan işçilerimiz için en iyi maaşı verebilmek adına çalışmalarımız devam ediyor. Yakın zamanda bununla ilgili müjdeli bir açıklama yapacağız. Çalışanlarımız bu konuda müsterih olsun. Ayrıca memurlarımız için de belediyemiz tarafından verilen sosyal denge tazminatını bütün memurlar için en üst seviyeden eşit ve adaletli bir şekilde %120 olarak vermeyi hedefliyoruz. Belediyemiz çalışanlarını birer çalışan değil birlikte mesai yapacağımız arkadaşlarımız olarak görüyor ve refahlarını ön planda tutuyoruz” dedi.

ÇOCUKLAR İÇİN MUHTEŞEM PROJE

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay gerçekleştireceği projeleri arasında yer alan ‘Çocuk Bilim Merkezi’ ile ilgili açıklamada bulundu.

Uluçay açıklamasında, “Geleceğimizin teminatı gençlerimiz için en konforlu en teknolojik donanımlı projelerimizi hayata geçireceğiz. Gençliğimize yakışır ‘Çocuk Bilim Merkezi’ projemizle 6-16 yaş aralığında çocuklarımızı bilim ve teknoloji atölyelerinde geleceğe hazırlayacağız. Merkezimiz içerisinde kodlama atölyesi, icat atölyesi, fen ve mühendislik atölyesi, bilim festivali atölyesi, değerler eğitimi, bilimsel gelişim programları ve akıl oyunları yer alacak” dedi.

Uluçay sözlerine şöyle devam etti; projemizle çocuklarımızın bilime ve teknolojiye olan ilgilerini destekleyerek deney yapabilecekleri ve öğrenme yetilerini yükseltebilecekleri ortam sunacağız. Aynı zamanda da çocuklarımız hem eğlenirken hem de öğrenecekler dedi.

ÜCRETSİZ OLACAK

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay gerçekleştireceği 109 proje arasında yer alan ‘Refakatçi Konaklama Evi’ ve ‘Belediye Misafirhanesi’ projeleriyle ilgili açıklamada bulundu.

Uluçay açıklamasında, “Belediye misafirhanesi projemizle acil barınma ihtiyacı duyan vatandaşlarımıza geçici konaklama imkânı sağlayacağız. Sosyal yardımlaşmaya başvuru yaparak barınma talebinde bulunan vatandaşlarımıza ücretsiz olarak bu hizmeti sunacağız. Bir diğer projemiz olan refakatçi konaklama evi projemizi de devlet hastanesi karşısında faaliyete geçireceğiz. Burada konaklama ihtiyacı olan yoğun bakım hastaları refakatçilerine ücretsiz konaklama imkânı sağlanacak. Halkımıza değer katacak projelerimizle tüm hemşerilerimize en güzel hizmetleri yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

Please follow and like us:
Pin Share