AYDEMİR KURTKÖŞE YAZARLARINE-NEREDE-NASILYAŞAM

KİMLER YALAN SÖYLÜYOR?

VE İŞTE 3. KÖŞEMİZ

KİMLER YALAN SÖYLÜYOR?

Öncelikle bir ramazan ayının vesilesine hürmetine kadrine daha ulaştık. Yüce Allahtan tek dileğimiz vatanımız vatandaşlarımız ve güzelim ülkemize hayırlar getirsin şu eşsiz ay…

Sokak kaynıyor, deyim yerindeyse yanıyor siyasetten.. Herkesin ağzında vekil Köksal var. Ama pekte hayırlı bir şekilde değil..

En çok konuşulan konu ise “ Madem bu şekilde tepki verecekti? Neden daha öncesi ve 6’lı-7’li masa muhabbetinde bu çıkışları yapmadı da sessiz kaldı şeklinde…

HER BİLDİĞİNİ SÖYLEME, HER SÖYLEDİĞİNİ BİL.

Madem gurup başkan vekiliydi de neden partisi, HDP şimdiki adı DEM’le sıcak ilişkiler içindeyken, bu tepkileri vermedi diye, dahası o sayın vekil bu şekilde tepkisini verince, İstanbul’da ki zat ( HER ŞEYİ BİLEN ADAM) İMAMOĞLU Efendi neden hopluyor, zıplıyor ve kendini hangi sıfatla genel başkan yerine koyup “hadi başka kapıya” diye fetva veriyor? Siyasi gelecek kaygısı mı yaşıyor sizce?

Sözde Milliyetçi dostumuz mu yalan söylüyor? Yoksa Genel Başkanı mı? Genel Başkan Özgür Özel dedi ya “sayın vekilimiz sürçü lisan etti” diye. “Beni aradı aman başkanım ben öyle demek istemedim siz bir zahmet bunu gittiğiniz yerde düzeltiniz diye”… Bunları ben söylemiyorum Gurup başkan vekili ve Genel başkan söylüyor. Genel başkan “ben sonradan öğrendim” diyor. Çok komik.. Burcu vekil bu onlara göre sözde talihsiz açıklamayı yaparken, siz Sayın Genel Başkan Özgür Özel bey otobüste değil miydiniz? CHP Genel başkanı kim yahu Özgür Bey mi? Ekrem İmamoğlu mu?

CHP‘nin bana göre en büyük sorunu şu? Çok fazla SİYASİ VE DEMOKRASİ’ den bahsederken, ağzı olan herkes konuşuyor. Her konuda herkes konuşuyor? En ufak birimleri bile açıyor ağzını yumuyor, gözünü misali sürekli konuşuyorlar. Siz söyleyince de bizde demokrasi var diyorlar. Ve tespitimiz yarım asırdır iktidar olamıyorlar sonuç bu.. Zaten bir türlü halka, vatandaşa, MİLLETE  inemedikleri ve kopuk yaşadıkları gün gibi aşikar yani..

Kardeşim İstanbul sadece Türkiye den ibaret değil ki. Pardon ama siz Anadolu’yu unutuyorsunuz. Her konu da Patron Anadolu’dur o kadar. Anadolu ne derse o olur. Hala anlayamadınız mı? 16 milyon nerde? 65 milyon nerde?

Neyse zaten ulusal kanallarda dahiyane pek çok insan bu konuda ahkam kesiyor ben uzatmayayım….Ama şu bir gerçek ki. Ya Burcu vekilin seçim sonrası bileti kesilecek ve tarihin tozlu raflarında yerini alacak, ya da halk kahramanı olayım derken kendini bitirecek ki bu ikinci şık daha yakın gözüküyor.

Valla madem milliyetçiliğiniz var. Madem dini bütün bir insansınız Ve Afyonun kızısınız. Geçin kardeşim Ak Partiye. En azından kendinizi kurtarırsınız. Hem de hizmet etme imkânınız daha da artar. Kimse de şu çıkışlarınızdan sonra size bir şey diyemez bence… Bilakis ayakta alkışlanırsınız Orası KESİN

Neyse şu adayların vaatler kısmı da baya can sıkıcı hale geldi. Ak Partinin akla uygun projeleri ve gerçekleşme imkanı olan vaatleri varken, diğer küçük partiler DP, DEVA, GELECEK, SAADET, YENİDEN REFAH, İŞÇİ PARTİSİ MİLLET PARTİSİ, BTP, ANAP, BBP, DSP, EMEK PARTİSİ,TKP,GENÇ PARTİ, MEMLEKET PARTİSİ, VATAN PARTİSİ, ZAFER PARTİSİ  VS.VS.VS. daha projeyi bırak kim olduklarını, adaylarını ki varsa, tüm Afyon vallahi bilmiyor..

Adamlar açıklama da yapmıyor bu seçim varız veya yokuz diye..

Bir kere daha buradan hatırlatmakta yarar var. Milliyetçilik, özgürlükler, hak, hukuk, din vs gibi hayat sal kavramlar hiçbir kimsenin veya gurubun veya tebaanın zümresinde değildir. İnsanoğlunun varoluş sebebi belli..

Siyasetin hem kötü hem de vazgeçilmez bir yanı var. Yıllardır bir hayrı olmamış memleketine hizmet etmemiş sadece siyasi istikbal peşinde koşanlara vatandaş en güzel cevabı vermiştir ve örnekleri çoktur. Diyeceğimiz o ki hizmet etme yarışında yan yana gelindiğinde kazanımlar olur. Ferdi olarak bir şey yapamazsınız. Vaat kısmına gelince Allahtan deniz getireceğiz demediniz. Emsali Akar çayımız var şimdilik)

Afyonun kaderini gerçek anlamda değiştirecek tek proje var BENCE. HAFİF RAYLI SİSTEM.. Bunu yapan adamın bu memlekette kesinlikle heykeli dikilir.  Verin bu hatları ilk etapta Özdilek, Şuhut Kavşağı, hastaneler bölgesi,  ve Gazlıgöl, ve erenler bölgesi civarına.. Sonra geçin bakın neler oluyor memlekette ..

Adınız vallahi 60 yıl sonra bile konuşulur o kesin… İnşallah gelecek olan başkan ki bizce belli) bu projeyi her şeyin önüne çekip yapsın alnından öpeceğim onun…

Bir diğer sorun… Ev ve Sokaklarda ki naylon poşet uygulaması. Ya Allah aşkına!.. Kim dedi, kim icat etti, kim önerdi bilmiyorum. Son derece iğrenç bir uygulama o kesin… Modern Amerika da bile variller konteynırlar varken, o poşetlik pislikler neyin nesidir ya? Dahası sokak hayvanlarının bir parça yemek bulma uğruna, paramparça ettiği poşet ve çöplerden sokak ve caddelere pislik akıyor olacak şey değil ya… Neden artık tüm her yere çöp tenekeleri konulmuyor da akşam belirli saatlere kadar o poşet naylon çöpler yollarda bekliyor? Kısaca sokak hayvanları bu naylon poşet çöpleri paramparça edip ortalığı dağıtıyorlar Ben sıcak yemek dökeni gördüm ya… Poşetlere pes artık…

Farklı bir konuya girelim tam da burada… Ey adaylar Hıdırlık lokasyonuna, “Safranbolunda ki evler misali” bungalov evler yapılamaz mı? Özellikle tamamı ağaç olan evler.. Bizimkisi naçizane bir öneri.. Bir de en büyük sorunumuz merkezde devasa bir “KONGRE SALONU”’na ihtiyacımız var. Ama çok amaçlı, sadece belirli işler için değil.. Hem toplantılar, hem sanatsal faaliyetler, hem de konferans, kongre, sempozyum, ve paneller dahil pek çok etkinlikte kullanılmak üzere… Göster de yapalım dediğinizi duyar gibiyim. Var.. Ama ben söylemem. Onu da sayın adaylar tespit edecek. Hem de tam 8000 bin metrekare alanında. Tam da şehrin göbeğinde. Üstelik belediyeye ait. Kör değilseniz artık bilirsiniz..

 

Siyasette ve gerçek aşkta herkeste bir maske takma hevesi var. Kimsenin kendi olmaya cesareti kalmamış. Hayat hesapla değil nasiple yaşanır. Bu bir gerçek.. Gerçek aşk için plan yapılmaz. Gerçek aşk sizi tüm plansızlıklarınızla bulur. Tecrübeyle sabittir))

İyi görünmek için çabalamak yerine iyi ol. Hem kendini değiştir, hem kendi dünyanı. Hem de kendi şehrini diyor, Aydınlık bereketli ve güzel günlerin sizin olmasını canı gönülden temenni ediyorum.

Mübarek Ramazan ayınızın bol bereketli ve hayırlara vesile olmasını da tüm kalbimle diliyorum.

SİZİ SEVİYORUM ….

 

 

 

 

 

 

Please follow and like us:
Pin Share