KÜLTÜR-SANATNE-NEREDE-NASILTURİZM-SAĞLIKYAŞAM

ULUÇAY “PROJELERİ YOK HALA KONUŞUYORLAR

ULUÇAY’DAN ŞEHİR İÇİ TRAFİĞİNİ RAHATLATACAK İKİ PROJE DAHA

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay projeleri arasında yer alan ve Afyonkarahisar’ın trafik sorununu önemli ölçüde çözecek ‘Otogar – Çevre Yolu Köprülü Kavşağı’ ve ‘Yenice – Afyon OSB Yolu Köprülü Kavşağı’ ile ilgili açıklama yaptı. Uluçay açıklamasında, “Yaptığımız çalışmalar neticesinde 109 projemiz arasına iki adet köprülü kavşak yapımını dahil ettik. Şehir içi trafiği rahatlatacak bu projelerimizi hayata geçirerek trafik sorununu da önemli ölçüde çözmüş olacağız” dedi.

Uluçay yaptığı açıklamada, “Şehrimizdeki trafik yoğunluğunu azaltmak ve hemşerilerimizin zamandan tasarruf ederek gidecekleri noktalara kolay ulaşmalarını sağlamak amacıyla iki yeni köprü kavşak yapacağız. Köprülü kavşakların ilki otogar çevre yolu köprülü kavşağı olacak. Otogar ile çevre yolunun kesiştiği kavşakta son zamanlarda TOKİ binalarının da katılmasıyla yoğunlaşan kavşak trafiği yüksek kaza riski oluşturuyor. Aynı zamanda da şehir içi ulaşımda da zaman kaybına neden oluyor. Bizde bu noktada yeni bir köprülü kavşak inşa ederek çevre yolunun transit geçilmesini sağlayacağız. Bu sayede de şehir içi trafik kesintisiz hale gelecek. Diğer köprülü kavşak inşamız ise Yenice Mahallesi ve Afyon OSB yolu köprülü kavşağı olacak. Şehir merkezi ile Afyon Organize Sanayi Bölgesi arasındaki yolu kısaltarak gar bölgesindeki mevcut köprünün aktif kullanılabilmesini sağlayacağız” dedi.

Şehir içi trafiği rahatlatacak iki köprülü kavşak yapılacak

Uluçay sözlerine şöyle devam etti; şehrimizi gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla göç alan bir il seviyesine getirdik. Nüfusun artmasıyla birlikte trafikteki araç sayıları da çoğaldı bu sebeple şehrimizin trafik yoğunluğunu azaltarak hemşerilerimize daha konforlu bir yolculuk ve zamandan da tasarruf etme imkanları sunacağız. Yaptığımız çalışmalar neticesinde 109 projemiz arasına iki adet köprülü kavşak yapımını dahil ettik. Şehir içi trafiği rahatlatacak bu projelerimizi hayata geçirerek trafik sorununu da önemli ölçüde çözmüş olacağız dedi.

Uluçay’ın projesiyle Afyonkarahisar’da çocuklar neşe dolacak

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay projeleri arasında yer alan ‘Çocuk Oyun Sokağı’ projesi hakkında açıklamada bulundu. Uluçay açıklamasında, “Projemizle çocuklarımızın mutluluğunu ve sağlığını ön planda tutacak bir anlayışla hayata geçirilecek. Afyonkarahisar’da çocuklarımız neşe dolu vakit geçirecekleri bir alanlarda gönüllerince oynayabilecekler” dedi.

Uluçay açıklamasında, “Çocuklarımızın sağlıklı büyüyebilmeleri, güvenli ve kaliteli oyun oynayabilmeleri için şehrimizin bazı sokaklarında geleneksel oyun alanları oluşturacağız. Bu alanlarla çocuklarımızın hayal gücünü geliştirecek, fiziksel aktivitelerini destekleyecek oyunlar yer alacak. Trafiğe kapalı sokaklarda oluşturulacak oyun alanları içerisinde körebe, saklambaç, seksek, yakar top gibi oyunlar yer alacak. Projemizle çocuklarımızın mutluluğunu ve sağlığını ön planda tutacak bir anlayışla hayata geçirilecek. Afyonkarahisar’da çocuklarımız neşe dolu vakit geçirecekleri bir alanlarda gönüllerince oynayabilecekler. Projemizin hayata geçirilirken dikkat edeceğimiz en önemli hususu olan güvenilir alanlardan oluşması. Bu noktada ebeveynlerimizde çocuklarını bu alanlara rahatlıkla götürme fırsatı elde edecek. Aynı zamanda çocuklarımızın arkadaşlık duygularını da pekiştirecek olan projemiz hayırlı uğurlu olsun. 7’den 77’ye tüm hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Uluçay, “Proje bile üretemeyenler şehri yönetmeye talip oluyorlar”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay programları Demirçevre Mahallesi’nde hemşehrileriyle bir araya geldi. “Afyonkarahisarlı hemşehrilerime proje bile üretemeyenler bu şehri yönetmeye talip oluyorlar. Benim kantarı belinde hemşehrilerim boş vaatte bulunanlara en iyi cevabı sandıkta verecek bundan da hiç şüphemiz yok” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Demirçevre Mahallesi’nde hemşehrileriyle bir araya geldi. Programda Uluçay’a önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Menteş, Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve teşkilat mensupları eşlik ettiler. 

“PROJE BİLE ÜRETEMEYENLER ŞEHRİ YÖNETMEYE TALİP OLUYORLAR”

Hemşehrilerine projelerini anlatan Uluçay burada yaptığı konuşmada, “Kıymetli hemşehrilerim öncelikle belirtmek istiyorum ki bizler Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarıyız. Bizler milletine olan hizmet aşkıyla gönül belediyeciliğini öğreten ve uygulayan verdiği sözleri tek tek tutarak hizmetlerine hizmet katan dünya liderinin yol arkadaşlarıyız. Sayın Cumhurbaşkanımızdan aldığımız güç ile sizlere 23 yıldır hizmet ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Gelişen teknolojiyle birlikte birçok yeni proje geliştirdik. Güzel şehrimiz için 109 projemizi yaptığımız titiz çalışmalarımızla hazırladık ve sizlere sunduk. Şimdi ise önceliğimiz 31 Mart’ta yeniden bir zafere imza atıp 1 Nisan itibariyle de tek tek verdiğimiz sözleri yerine getirmek olacak. Daha önce de belirttiğim gibi gerçekleştiremeyeceğimiz hiçbir vaadimiz yok. Hizmet nasıl yapılır, bütçe nasıl kullanılır yatırım nasıl getirilir en iyi biz biliriz. Projelerimizi hayata geçirmek noktasında da hiçbir şüphemiz yok elhamdülillah. Tabi boş vaat üretmekten başka işi olmayanlar hizmet nedir bilmez. Yatırım nasıl yapılır bilmez. O yüzden sadece boş laflarla vaatte bulunurlar. Afyonkarahisarlı hemşehrilerime proje bile üretemeyenler bu şehri yönetmeye talip oluyorlar. Benim kantarı belinde hemşehrilerim boş vaatte bulunanlara en iyi cevabı sandıkta verecek bundan da hiç şüphemiz yok. Bizde her zaman bizlere destek olan kadim Afyonkarahisar halkına en iyi hizmetleri yapma gayesiyle canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle bu soğukta programımıza katılarak bizleri onurlandırdığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

ULUÇAY, “NEREDE İHTİYAÇ OLURSA MOBİL AŞEVİMİZ ORADA OLACAK”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay projeleri arasında yer alan ‘Mobil Aşevi’ ile ilgili açıklamada bulundu. Uluçay açıklamasında, “Hemşehrilerimiz nerede ihtiyaç duyarsa mobil aşevimiz orada olacak.  Mobil aşevimizi doğal afet ve acil durumların yanı sıra festivallerde de hizmete sunacağız” dedi.

Uluçay açıklamasında, “Her alanda hemşehrilerimizin yanında olacağımız birçok projemizi titiz çalışmalarla hazırladık. 109 projemiz arasına dahil ettiğimiz mobil aşevi projemiz her acil durumda ve ihtiyaç halinde kullanılabilecek şekilde hizmete sunacağız. Aşevi olarak kullanacağımız aracımız, afet gibi acil durumlarda da hizmet verecek şekilde tasarlanacak. Hemşehrilerimiz nerede ihtiyaç duyarsa mobil aşevimiz orada olacak. Mobil aşevimizi doğal afet ve acil durumların yanı sıra festivallerde de hizmete sunacağız” dedi.

BAŞKAN ULUÇAY İSTEDİ, BAKAN YUMAKLI “ACİL” KODUYLA TALİMAT VERDİ

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’dan Afyonkarahisar’ın geleceği için önemli talepte bulundu. Bakan Yumaklı, Başkan Adayı Uluçay’ın talepleri için “acil” koduyla ilgili genel müdürleri arayarak gerekli girişimlere başlamaları talimatı verdi.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’ya taleplerde bulundu. Demirçevre göletinin temizlenmesi kanalın genişletilmesi ile  toplam keşfi 220 milyon lira olan Kışlacık göletinin yatırım programına alınması ve Akarçay’ın düzenli olarak temizlenmesi ve genişletilmesi taleplerine Bakan Yumaklı anında girişimlerde bulundu.

Bakan Yumaklı, Başkan Adayı Uluçay’ın talepleri için “acil” koduyla ilgili genel müdürleri arayarak gerekli girişimlere başlamaları talimatı verdi.

Afyonkarahisar için üç önemli talepte bulundu

Bakan Yumaklı, taleplerin hemen akabinde ilgili genel müdürlükleri talimat vererek gerekli girişimlerin en kısa sürede yapılması gerektiğini ve kendisinin de bilgilendirilmesi gerektiğini söyledi. Başkan Uluçay da Bakan Yumaklı ya teşekkür ederek şunları söyledi; Afyonkarahisar’ın önümüzdeki beş yılı bizim için çok önemli olacaktır. Her bir günü, her bir saati çok kıymetlidir. Çünkü Afyonkarahisar cumhuriyetin kazanıldığı topraklardı. Kaybedecek vaktimiz yoktur. Belediye başkanı olmamızın akabinde kolları sıvayarak çalışmalarımıza başlayacak ve bütün taleplerin gereğini yerine getireceğiz.  Merkezi hükümetle uyumlu bir belediye yatırımlar için çok önemli bir kazanım olacaktır. Aziz hemşerilerimizin hayali yatırımları vaat edenlerle kaybedecek zamanı yoktur. İnşallah göreve geldiğimiz andan itibaren hazırladığımız projelerimizi Ankara’da 1 dakika bile boş durmadan kapı kapı, bakanlık bakanlık, genel müdürlük ve her nereye gidilmesi gerekiyorsa oraya gidecek il başkanımızla milletvekillerimizle birlikte yatırımları koparmadan gelmeyeceğiz.

 

 

Please follow and like us:
Pin Share