NE-NEREDE-NASILTURİZM-SAĞLIKYAŞAM

YENİLENEN YÜZÜYLE KAFE DEVRANE    

Sosyal tesisler konusundaki başarısı ile dikkat çeken Afyonkarahisar Belediyesi kente yeni tesisler kazandırarak hem ekonomiye hem de şehrimizin istihdamına katkı sağlıyor. Modern yapısı ve farklı konseptleriyle dikkat çeken işletmelere bir yenisi daha eklendi.

YENİLENEN YÜZÜYLE KAFE DEVRANE HİZMETİNİZDE

Afyonkarahisar Belediyesi sosyal tesislerine bir yenisini daha ekledi. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatlarıyla şehrimizde vatandaşlarımızın nefes alabileceği ve dinlenebileceği sosyal yaşam alanlarına bir yenisi daha eklendi. Kurtuluş Caddesi üzerinde “Devrane Park” olarak bilinen işletme, yenilenen yüzüyle “Kafe Devrane” olarak Yüntaş Bünyesinde hizmet verecek.  On birinci sosyal tesisi Kafe Devrane görkemli bir törenle açıldı. Sosyal tesisler konusundaki başarısı ile dikkat çeken Afyonkarahisar Belediyesi kente yeni tesisler kazandırarak hem ekonomiye hem de şehrimizin istihdamına katkı sağlıyor.

“DAHA ÖNCE MEZBELELİK HALDEYDİ”

Daha modern ve çağın gereksinimlerine uygun hizmet veren kafe ve tesisleri halkımızın kullanımına sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Hedefimiz, şehrimize yakışır vatandaşlarımıza nezih ortamlar sunarak sosyal hayata katkıda bulunmak” dedi.

Devrane Parkın eski halinin şehrimize yakışmadığına dikkat çeken Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Buranın eski halini bilenler bilir… Daha önce mezbelelik, berduş yatağı, kısacası kimse buradan geçmeye cesaret edemez üzücü bir haldeydi. Yandaki inşaat yapılırken müteahhit burayı Belediye’den alarak çeki düzen verdi. Belirli bir süre işlettikten sonra Belediyemize iade etti. İhaleye çıktık, balıkçı arkadaşımız burayı kiraladı. Covid döneminde rahmetli oldu. Daha sonra oğlu bırakmak sorunda kaldı. Burada bu semtte belediyemize ait sosyal tesis yoktu.” dedi.

“BU MEKÂNI DEVRANE SULTAN YATIRINA SAYGISIZLIKTAN KURTARDIK”

Yüntaş tarafından restorasyonu tamamlanan mekanın Afyonkarahisar’a yakıştığını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Burayı bölge sakinlerimiz ve halkımızın hoşça vakit geçirebilecekleri kaliteli ürünlerden faydalanabilecekleri bir nezih bir mekan haline getirdik. Yüntaş’a devir ettik. Sağolsunlar Belediyemizin de destekleriyle güzel bir restorasyon yaparak mekânı, Devrane Sultan yatırına saygısızlıktan kurtardık. Afyonkarahisarlı hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in ev sahipliğinde düzenlenen açılışa Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, Jandarma Komutanı J.Albay Yılmaz Kırgel, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Murat Öner, Benol Kaplan, Barış Dal, Yüntaş Genel Müdürü Arif Birsen,  kamu kurum ve kuruluşlarının daire müdürleri, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı

Please follow and like us:
Pin Share