DÜĞÜNLER - ÖZEL ANLARKÜLTÜR-SANATTURİZM-SAĞLIKYAŞAM

MHP SEZER” “BİREYSEL VE EKSTREM SPORLAR KULÜBÜ KURULACAK

MHP SEZER”ÖNCELİĞİMİZ İSTİŞARE KÜLTÜRÜNÜN YERLEŞMESİ”

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, göreve gelmesi halinde toplumun tüm kesimlerinin taleplerinin karşılanacağı bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini söyleyerek, “Önceliğimiz istişare kültürünün yerleşmesi. 1 Nisan sabahı Afyonkarahisar üretken belediyecilik ile tanışacak” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt beraberindeki partililerle birlikte seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Başkan Adayı Küçükkurt, Uydukent’te esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelirken, İzmir yolu üzerinde faaliyet gösteren galerici esnafını da ziyaret etti. Pazar yerinde de esnaf ve vatandaşlarla buluşan Küçükkurt, akşam programında ise Afyonkarahisar Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının sahnelediği “Eyvah Yine Karıştı” isimli tiyatro oyunu izlerken ardından kahvehanelerde hemşerileriyle istişare de bulundu.

“EV HANIMLARI ÇALIŞIYOR PROJEMİZLE” KADINLARIMIZ HEM ÜRETECEKLER HEM KAZANACAKLAR

“Ev Hanımları Çalışıyor” adını verdikleri projesinin detaylarını anlatan Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, “Ev hanımlarımızın özellikle üretim noktasında mutlaka aktif olmaları gerektiğine inanıyoruz. Parti teşkilatımızdaki kadınlarımız da bizlere ulaşan hemşerilerimiz de bu noktada büyük bir ihtiyaç olduğunun farkındalar ve talep halindeler. Özellikle mesleki eğitim noktasında bugün hem iş adamlarımız hem sanayicilerimiz ara eleman noktasında büyük bir eksiklik olduğundan bahsediyorlar. Bununla ilgili birçok imkân mevcuttur. Avrupa Birliği fonlarından başlayalım KOSGEB’e kadar ya da belediyenin imkânlarına kadar ya da özel sektörün kendi imkânlarına kadar birçok eğitim imkânı mevcut. Aslında bu Kent Konakları bünyesinde de olabilir. Haricindeki belediye imkânlarında da olabilir. Özellikle kadınlarımızın meslek edinmesi noktasında eğitim çalışmalarımızı ağırlıklı olarak sürdüreceğiz. Bu noktada özel sektörümüzde kamu kurumlarıyla mümkünse diğer fonlarla her türlü imkânı değerlendirerek kadınlarımızın üretime katılması noktasında çalışmalarımızı yoğunlaştırdık.” diye konuştu.

Kentteki mevcut olan spor kompleksinde uzman antrenörler eşliğinde açılacak tenis, boks, güreş ve badminton gibi bireysel spor kurslarıyla hem gençleri spora teşvik edeceklerini hem de kente milli sporcular kazandıracaklarını belirten Başkan Adayı Küçükkurt, “Belediyemiz bünyesinde bireysel ve ekstrem sporlar kulübü kuracağız. Gençlerimizin servis ihtiyacı ve spor malzemeleri belediyemiz tarafından ücretsiz karşılanacak ve antrenmanlara katılan sporcuların aileleri ile birlikte spor yapmaları için gerekli tesisler kurulacaktır. Aileleriyle birlikte gelen sporcular antrenman yaparken, ailelerinin de vakit geçirebileceği bir tesis yapılacaktır. Yapacağımız tesiste SPA merkezi, bay, bayan fitness salonu, kafeterya, kitap okuma ve dinlenme salonları bulunacak, ailelerin antrenman süresince çocuklarını beklemekle geçirecekleri vakitlerini daha verimli bir şekilde değerlendirebilecekleri bir ortam oluşturulacaktır. Bu sayede ailelerinin desteğini alarak gençlerimizin spora olan ilgisini daha da artıracağız.” ifadelerini kullandı.

Please follow and like us:
Pin Share