KÜLTÜR-SANATNE-NEREDE-NASILTURİZM-SAĞLIKYAŞAM

ULUÇAY’IN EKSTREM SPORLAR İLİMİZDE OLACAK

projelerle turizm potansiyeli de arttırılacak

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay projeleri arasında yer alan ekstrem spor projeleri ‘Dağcılık’ ve ‘Yamaç Paraşütü’ ile ilgili açıklamada bulundu. Uluçay açıklamasında, “Ekstrem sporlarımızın desteklenmesiyle birlikte, şehrimizin turizm potansiyelinde de artış gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Uluçay açıklamasında, “Dağcılık sporunu desteklemek amacıyla Afyonkarahisar’ımızın etkileyici dağlık bölgelerine daha fazla turist ve sporcu çekmesini hedefliyoruz. Dağcılık sporunu geliştirerek şehrimizdeki potansiyeli en üst seviyede tutacağız. Yetişkinler için ayrı çocuklar için ayrı yapay tırmanma duvarları inşa edeceğiz. Bir diğer ekstrem spor yamaç paraşütünün de Afyonkarahisar’ımızın muhteşem manzaraları eşliğinde yapılmasını sağlayacağız. Bal Ormanı içerisine yapılacak tesis ve düzenleme ile yamaç paraşütünü destekleyeceğiz. Afyonkarahisar’ımızın eşsiz doğasını yamaç paraşütü tutkunlarıyla buluşturarak hem spor turizmini canlandıracak hem de bölge ekonomisine katkı sağlayacağız” dedi.

Uluçay açıklamasına şöyle devam etti; Afyonkarahisar’ımızın doğal güzelliklerini turizm ve spor alanında değerlendirecek vizyon ortaya koyacağız. Ekstrem sporlarımızın desteklenmesiyle birlikte, şehrimizin turizm potansiyelinde de artış gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.

ULUÇAY’DAN ÜNİVERSİTELİ GENÇLERİ SEVİNDİRECEK PROJE

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay projeleri arasında yer alan ve Erenler Bölgesine yapılacak olan gençlik merkezi projesi ile ilgili açıklamada bulundu.

Uluçay açıklamasında, “Üniversite gençliğini yoğun olduğu Erenler Mahallesi’ne yapacağımız gençlik merkezi projemiz gençlerimizin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek modern ve donanımlı bir yapı olacak. Erenler Gençlik Merkezi içerisinde kütüphane ve çalışma alanları, ücretsiz eğitimler ve kurslar, teknolojik destek ve ücretsiz internet, sportif ve kültürel faaliyetler yer alacak. Projemizle gençlerimizin kendilerini ifade edebilecekleri, yeteneklerini keşfedebilecekleri bir ortam sağlayacağız. Projemiz aynı zamanda da şehrimizin sosyal dokusuna katkı sağlayacak” dedi.

 

 

Please follow and like us:
Pin Share