DAZKIRI ANKARADA HEYBEYİ DOLDURDU
Dazkırı ilçemizin genç dinamik ve yakışıklı Belediye Başkanı Fatih Çiçek ilçesinin derdine düşüp başkent Ankara’nın yollarına düştü ve her zaman ki gibi ilçeye faydası olacak o kadar çok işler yaptı ki deyim yerindeyse heybesini doldurup şehrin yolunu tuttu.
Bakın sayın başkan neler yapmış neler…Milletvekilimiz Ali Özkaya’yı Gazi Mecliste Ziyaret Ettik.
İlçe Başkanı Ahmet Ali Özdemir’le birlikte ilçe ile ilgili talepleri ileterek vekil Ali Özkaya ile birlikte istişare ettik. Milletvekili Ali Özkaya’ya misafirperverliğinden ve ilgilerinden dolayı teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz.
Değerli Başkan Fatih Çiçek Ankara ziyaretlerini anlatırken aynı zamanda TOKİ başkanlığını da ziyaret ederek ilçenin ihtiyacı olan konutlarla ilgili görüş alışverişinde de bulunuyor.
Ve ekliyor; İlçe Başkanımız Ahmet Ali Özdemir ile TOKİ Başkanlığımızı ziyaret ederek ilçemizdeki yatırımları görüştük. Dazkırı’mıza gösterdikleri ilgi ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz.








